Nostalgikick i helgen som gick

Hej kära ni. Nu är jag tillbaka i Malmö igen efter en helg i Osby. Det blev utgång på Grand Hotel i Kristianstad i fredags. 40+ och fullsatt. Jäklar vad vi dansade jag och Stina! Ni vet, bara låtar man känner igen från när man var yngre och ute oftare än nu.

Selfie med Stina mitt på dansgolvet.
Jag känner inte många i Kristianstad, så det var extra kul att träffa på ett gäng från Osby.

En lyckad kväll som slutade klockan ett, så vi var till och med hemma i ganska bra tid. Lite skillnad från när jag gått ut i Stockholm där det slutar klockan fem, sen äta något…ja man lägger sig vid typ halv sju. Nu orkade jag upp vid tio för frukost med mamma och pappa, sen duschning, och snabbsminkning med kajal och mascara. Mer orkade jag inte.

Vått hår och bara lite smink på ögonen, det räcker när man vill sitta i solen en stund. Och ja, blusen åkte av för det räckte gott med linne.

Sen drog jag och mamma till Älmhult för att hälsa på mormor. Precis som rödluvan hade vi med oss fika. Vargar såg vi inga som väl var, bara en go mormor. Selfie med henne uteblev dock den här gången. Men jag bläddrade däremot i ett gammalt album…

Mormor och morfar.
En annan bild från samma album för skojs skull. En liten tjej som bodde i huset bredvid, hos morfars bror Ture och hans fru som adopterade den här söta flickan. Hon växte sen upp och sjöng bland annat ”Bra vibrationer” och ”Papaya coconut”.

Igår blev det myspys hos en kompis och sen hem för att umgås mer med mamma och pappa innan jag åkte hem till Malmö igen i förmiddags.

I fredags passade jag även på att hämta ut ett paket från Cellbes med fina klänningar (och gardiner som kom istället för en väska…grr) som jag tänkte visa er. Planen var att ta foton i Osby men jag har inte riktigt orka fixa till mig sen i fredags 😛 Så det kommer.

Nu blir det en tur upp på vinden och rota fram lite vårigare kläder som jag kände att jag saknade i helgen. Även om det blir kallare några dagar nu, så ÄR ju våren här och det blir varmare igen.

Kram på er!

Kolla mer

8 comments

  1. Hej! Är du bättre i ditt onda knä? Hoppas det iaf eftersom du kunde dansa så mkt 🙂
    Ha en fin dag!

    1. Hej. Nej det är tyvärr inte mkt bättre, sprutan tog inte så bra. Men jag dansade utan att hoppa och studsa. Sen dövade lite vin en del smärta också Plus endorfinerna av att ha kul som nog gjorde det mesta. Ha en fin dag du också.

  2. Kicki Danielsson alltså Både jag och maken har en ”soft spot” för henne, inte för musikens skull så mycket. Mer för människan Kicki…

    Ser härligt ut med vår, vi kommer nog hem till Sverige i rättan tid verkar det

    1. Jag gillar också människan Kikki. Och älskade musiken när jag var liten, och kan de flesta låtarna än 🙂 Välkomna till Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.