Nationaldag och läsarhäng


Hej vänner! Tack snälla ni för alla fina kommentarer i samband med mitt kroppsinlägg. Ni värmer verkligen mitt hjärta ska ni veta. Jag blir så glad om jag faktiskt kan inspirera någon, eller kanske till och med få någon att må lite bättre över sig själv. Eller bara dra lite på smilbanden.

Idag är det nationaldag och jag har inga speciella planer. Igår tänkte jag att jag kanske går till slottet som har öppet hus, men sen sov jag så kasst (somnade väl framåt fyratiden) så jag har mest slöat runt här hemma.

Igår däremot träffade jag Annika som köpte en kavaj från min senaste bloppis (finns saker kvar i den HÄR). Vi slog oss ner på en uteservering fast det var kallt, är det sommar så är det, hehe. Det blev sangria och tapas och en massa snack. Så trevligt! Det är en av de roligaste sakerna med bloggen och bloppisar, dvs att jag ibland får träffa er kära läsare 🙂

Jag funderar över att dra ihop någon slags läsarträff i sommar. Fast kanske svårt med alla som semestrar. Men å andra sidan är det knepigt när som att hitta ett datum som funkar för de flesta. Hmmm.

Ha en finfin nationaldag nu alla <3

Kolla mer

5 comments

  1. Ja, det vore jättekul att komma till en träff och möta både dig och dem som också läser din blogg!

  2. Sen kommentar här, men jag tycker det vore jättetrevligt mes en läsarträff! Har inte skrivit nåt tidigare här men uppskattar bloggen väldigt mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.