När trosorna blir kvar på bryggan…

Hej på er! Idag har jag äntligen tagit första doppet i Osbysjön! Efter sjuka och e-coli bakterier i vattnet så plumsade jag i idag. Och vad är det första som händer? Jo jag fastnade på en spik på bryggan så bikinitrosorna slets itu!

Jag gled alltså i så jag stod i vattnet, men trosorna satt kvar kring spiken, så de var uppdragna långt upp i blindtarmen på mig innan jag kom loss. De var så trasiga att hela röva blottades och Malin fick gå upp och hämta en handduk till mig. Tur det är nära hem så jag kunde gå och byta…

Ombytt och badad igen. Dock inte från bryggan.

Nu sitter jag på trädgårdsmöblerna och bloggar från mobilen. Osminkad och lite trött. Det är konstigt vad trött man kan bli av att bara sola, bada och prata.

Jag vaxade lite mustasch också. Och efteråt tog jag bästa krämen. Den jag tar när jag blir torr runt ögonen, får nån irritation eller som nu när huden är känslig efter behandling.

Jag har tipsat om den förut och gör det igen. Kommer att se till att alltid ha en tub hemma. Finns bland annat på hudoteket.se. Fast jag tror att förpackningen kan ha ändrats. Men det är bara att läsa sig fram.

Det var min onsdag.

Kram på er!

Kolla mer

2 comments

  1. Ha, ha, alltså hur lyckades du pricka spiken? Tur du hade sällskap i alla fall, jag åker oftast och badar ensam, så det vore ju inte skoj om det händer så där märkliga grejer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.