När själen känns bruten och ledsen

Hej raringar. Så var den här veckan också slut. Jag ska snart lägga mig trots att klockan bara är knappt halv tio. Jag vill mest bara sova just nu. För om jag sover så gör det inte så ont i själen. Jag tror jag ska gå till doktorn imorgon och hoppas att jag träffar någon bra. En som är bra på inte bara brutna ben, utan brutna själar också. För jag vill inte må så här.

Less och sådär, men ögonbrynen blev i alla fall bra. Man ska ju se det positiva eller hur?

Jag tänkte ta och knåpa ihop några tipsiga inlägg nu när jag ändå har energi nog att skriva. Ifall den försvinner igen tänker jag. Som för det mesta när jag är ledsen eller mår dåligt så vill jag helst skriva om ytliga saker som kläder, skor, smink och sådant. Väga upp liksom.

Jisses vad jag önskar att jag kunde dra iväg ett tag nu, till sol och värme. Stressa av, slippa oroa mig, läka hjärtat, andas med magen också och inte bara det där korta huggiga. Få tillbaka lust, glädje, humor. Mig själv.

Har ni önskan om inlägg framåt så skriv gärna det ska jag klura på det. Det är ju för er jag skriver.
Stor kram.

Kolla mer

11 comments

 1. Då väljer jag det ytliga…ögonbrynen är verkligen supersnygga! Har du haft återbesök vad gäller microblading?
  Jag har funderat så länge på det, men tycker det är mycket pengar.

 2. Jag vill gärna läsa om ”ytliga” saker som skönhetstips, t ex bästa permanentfärgen för ögonbryn (d v s om du färgar nu efter din microblading), gärna inlägg om träning (tycker det var så inspirerande när du gick på Rosa skrot), och gärna tips på bra filmer/serier/böcker om du sett/läst något bra! Vad gäller mode: gärna tips på hur man med enkla medel kan göra en vintertrött outfit lite mer vårpigg. Jag gillar din blogg mycket och hoppas att livet snart känns lite roligare och att du ska trivas i Malmö på sikt! Kram❤️

 3. Jag vet hur det känns, är också inne i en svacka nu och har varit det ett tag (pga det brustna hjärtat). Har också funderat på om jag borde boka tid hos läkare för att få hjälp med måendet, jag har gett det tid men det blir ju inte bättre. :-/ Litet gladare kände jag mig dock i helgen när solen sken från en klarblå himmel. Så nog kan gråkalla vädret påverka en del också. Stor kram till dig <3

 4. Kramar om! Många hade knappt stått på benen efter ditt senaste halvår. Hoppas du får världens bästa läkare som ser till helhetsbilden och gör en plan för att du ska må bättre på. Det är du såå värd!!

 5. Ett tips är att hitta en vårdcentral där det även finns kuratorer. Min vårdcentral har det, vilket jag inte hade en aning om till för ett och ett halvt år sen. Då hade jag ett bryt och gick enbart för att kolla så det inte var nåt fysiskt fel. Fick då frågan om jag ville prata av mig lite och fick tid tre dagar senare. Kostade som ett vanligt läkarbesök. För mig var det hur bra som helst.

 6. Ta hand om dig ❤ Hoppas att du får tid hos en vettig läkare. Jag gillar blandningen av ytligt och vardag som du bjuder på!

 7. Jag hoppas du hittar det som kan hjälpa dig med ditt mående. Kanske en riktigt bra terapeut som kan hjälpa dig att bearbeta på djupet.. Du har gått igenom väldigt mycket under åren jag har läst din blogg. Inte alls konstigt att du känner dig stukad i själ å hjärta..
  Kram ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.