När man mår skit men inte vill ge upp

Fy i helsike vad jag mår skit. Redan när jag vaknade bultade huvudet, kroppen värkte, mensont och toppat med illamående. Grät i rulltrappan på väg till tbanan. 

Behöver jag säga att jag verkligen fått kämpa mig igenom jobbdagen? Var nära att kasta in handduken flera gånger men jag är envis.

Nu när jag kom hem var jag genomvarm så kläderna åkte av och jag åt glass till middag. Och vips fryser jag ihjäl och ligger under täcket och fönar ner varmluft med hårtorken. Feber(haft hela dagen).Blöööh!

Vill sova nu men har tvättstugan så nope. Inte än. Prutt. Kan jag få må bra nån gång! Vill mest bara gråta igen. 

Återkommer med kläder och skönhetstips imorgon. Är ni på jakt efter parfym kommer ett erbjudande. 

Men nu…tack för idag.

Kram på er.❤️❤️❤️

Kolla mer

12 comments

  1. Finns en man i Landskrona som är känd som mirakelmannen/medicinmannen. Bara genom att trycka på dina fötter så vet han vad som felar dig!! Kan vara värt att pröva!!

    Kram o krya på dig ❤️

  2. Ja har kämpat och kämpat många dagar på jobbet. Men det är inte värt det. Vem tackar dig sen? Ingen… (inte mig iaf) man kämpar och håller modet uppe. Men till slut orkar man inte. Man måste få bryta ihop och komma igen. Man måste va stark men på vilken bekostnad. Önskar dej all lycka, kärlek och hälsa! Tack för en bra blogg med fin inspiration!

  3. Hej, önskar jag kunde ge råd men en riktig utredning vore verkligen på sin plats. Kan man inte få hjälp med det? Känner med dig. Krya på dig. Kram Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.