Några svartvita tips

Vad sägs om lite svart och vitt? Jag älskar ju som ni vet svart och vitt till det är så snyggt. En klassiker som alltid funkar.

img_9283.jpgDen här klänningensmodellen är SÅ skön. Det kan nog bli lite nattlinne över den om man inte har lite detaljer till. Coola skor, en kofta eller snygga smycken. Funkar till i stort sett alla kroppstyper.

img_9272.jpgOch så är jag ju inne på ett par svarta sneakers med vit sula. Jag har tipsat om ett par på rea från Sixty seven men nu när jag provade dessa från Vagabond har jag helt snöat in på dem. Måste ha. Snygga och sköna. Passar till allt. Länk

img_9266.jpgDe här från Woden Jane har några bruna detaljer också. De har jag dock inte provat än så jag kan inte säga så mycket om dem mer än att de är fina.Länk

img_9260.jpgDessa har jag inte heller hunnit testa då jag pep inom Zoes shoes precis innan de skulle stänga då jag hade fått syn på ett par kängor i fönstret jag ville fråga om. Återkommer till dem. Men så såg jag dessa från Brako. Jag gillar mönstret med blommorna på deras kängor, och nu finns det alltså i sneakers också. Så söta! Tar för givet att de är sköna då Brako alltid är det annars. Länk.

img_8900.jpgOch så något helt annat i svart och vitt. Nämligen min dramaten från Rolser. Den är så underbar. Man kan fälla ut den så den står på fyra hjul så man kan köra den framför sig. Perfekt när man hämtar paket på posten så man slipper slita och släpa ihjäl sig.

Det var några svartvitingar det. Kram på er!

Kolla mer

7 comments

 1. Hej! Länge sen jag skrev på din blogg, men läser den alltid. Jag tycker dessa sneakers du visar är SÅÅÅ snygga. Köpte liknande från Ecco i helgen. Jag måste nämligen ha väldigt sköna skor för mina trötta fötter!
  Men man kan ju komplettera med något av dem du visar…
  Ha det bra! Trevlig helg!

 2. Om du vill skaffa katt,gör det! Kan varmt rekommendera det! En katt gjorde mitt liv lite gladare och mer lättskötta o renliga djur finns inte! Så trevligt att vakna intill en mjuk o spinnande katt på morgonen!

 3. Vilken rolser modell är det? Har kollat online o inte kunnat bestämma mig. Vill ha en med stora hjul som är bra på vintern.

 4. M, jag kommer inte ihåg vilken Rolsermodell Louise har. Men jag har den fyrhjuliga Rolser Logic Tour som har svängbara hjul framtill. I Love it! Jag använder den året om. Den är så lättstyrd att jag kan styra den med pekfingret. Min yngste son var drygt 2,5 år och kunde ”köra” den fullpackad när vi åkte på familjekryssning. Att han inte såg mycket var en annan femma. 😉
  På vintern använder jag den också som sagt. Ibland är den då lättare att dra efter sig med framhjulen uppdragna då den är tom, dvs bara på de två bakhjulen som en vanlig Dramaten.

  Jag har haft min i snart tre år och är så nöjd med den. Funderar ev på att byta tyg för variation om några månader, inte för att det är några fel eller fläckar på tyget utan just för att förnya sig själv lit, har t ex helt annan klädstil nu än för några år sen. Det gick bra beställa extra tyg/klädsel fick jag höra av deras supertrevliga svenska importör/grossist Tuija, på rolser.nu.

  Får ofta blickar och komplimanger om min Dramaten, mycket gällande att man kan skjuta/rulla den framför sig så lätt, de svängbara framhjulen och det snygga tyget. Har även köpt matchande shoppingväska. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.