Några nya köp

Godkväll mina fina. Har ni kollat melodifestivalen och lördagsmyser som bäst? Jag har kollat det men var inte vidare förtjust i någon av låtarna. Mellanmjölk liksom. Förut idag var jag i city en sväng. Planen var att ta Ikeabussen ut till Kungens kurva men nej, si den går inte på helgerna. Bah! Jag orkade inte tänka ut hur jag skulle ta mig dit på annat sätt så jag struntade i det idag. Det får bli imorgon eller om jag tar den där bussen efter jobbet på måndag. För jag har tänkt åka dit och fixa några innerkuddar, krukväxter, krukor, krokar och så. Det ska vara fint och fixat i veckan tänker jag.

Men några saker köpte jag idag. Inget dyrt dock för jag har shoppat för mycket den här lönen. Det på Ikea tänkte jag använda ett presentkort för. Men ett svart linne och två halsband blev det idag. Allt som allt blev det 90 kronor. Lite lagom lördagshoppning.

20150207-213614.jpg Ja det är kanske lite desperat men va fasen, nu får det hända något på den här fronten! Tydligare kan jag väl inte bli 😉 Finns på Ur & Penn och nu kostar nästan alla smycken en tjuga.

20150207-213625.jpg Och ångrar jag mig är det bara att vända på plattan 🙂

20150207-213638.jpg Jag passade på att köpa ett halsband till. Med det svarta bandet i blir det inte lika blingigt liksom. Och 20 kr för ett halsband är ju väldigt överkomligt.

20150207-213652.jpg Det här är jag just nu. I soffan med ett glas vin. Två naglar har tappat nagellacket för jag har städat och haft mig här. Det börjde med att jag tappade en glasskål i golvet så den gick i tusen bitar och jag skar mig i handen. Lika bra att dammsuga då så jag inte får ngt i foten. Och när jag tagit köket är det ju lika bra att ta resten. Och svabba golven. Och dammtorka.

20150207-213804.jpg Fler fynd är den här väskan jag köpte igår. Jag har en i samma modell fast svart men den är trasig i dragkedjan och just en sådan här modell är väldigt praktisk när man ska ha med sig en massa saker. 99 pix på Accent.

20150207-213917.jpg Som ni ser får jag plats med både systemkamera och ett helt gäng glidmedelstuber 😉 Ni som har mig på Instagram har redan sett de där tuberna. Jag fick dem skickade till jobbet från Rfsu som har en kampanj på gång. Så nu har jag att göra. Singelhalsbandet om halsen och en tub glidmedel i bakfickan så är min Alla hjärtans outfit kirrad. haha. För nej jag har ingen dejt då, det blir utgång med Rebecca istället 😀

Nej nu ska jag nog ta och tvätta mig och strax lägga mig. Jag kollar en film men jag har sett den förut, bättre då att komma i säng och vara pigg i någorlunda tid imorgon tror jag. Ja jag är vuxen nu. Fast i och för sig blev det vin både i måndags och onsdags för mig så en lugn helg är helt okej då.

Puss och kram på er.

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.