Några klänningar kanske?

Hej igen raringar. Två inlägg idag minsann, jag ökar takten på inlägg sakta men säkert nu efter semestrarna. Vissa lyckliga har fortfarande tid kvar på ledigheten men de flesta börjar nog lotsas in så sakteliga i vardagslunken igen. Jag tycker personligen det är hur gött som helst med sommar, sol och ledighet men jag tycker också det är skönt när samhället börjar fungera som det ska igen. Man får tag i folk osv.

Jag tänkte visa två klänningar jag provade förra veckan och som jag glömt visa. Here goes.

Här en söt rostfärgad sak från Indiska. Söt nu med sommarskor men lika fin(om inte finare) i höst med en svart kofta och svarta stövlar till.
Den här kommer från generous på Lindex. Jag var i valet och kvalet om den andas nyrik ryss eller om den är fin men jag tror jag bestämt mig för att den är cool. Strumpbyxor och stövlar till.
Här med den där väskan jag inte riktigt kan släppa. Jag åkte in i fredags kväll för att köpa den men Lindex i gallerian(de har öppet till 20) bygger tydligen om så sortimentet är begränsat och väskan fanns såklart inte där. Gah! Nytt försök imorgon tror jag.
En lång en i trikå från Indiska.

Ha en fin eftermiddag. Kram ♥

Kolla mer

8 comments

 1. Supersnygg klänning, den svarta med guld, så himla läcker!!!
  Tjocka svarta strumpor och svarta skor till, superdupersnyggt…;)
  Den skulle vara himla snygg till din nyinköpta svarta trenchcoat med guldknappar, typ ”kika” fram i öppningen, nice, åh, vad mycket ”snyggt” det blev…;);)
  Kram:)

  1. Malla: ja det vore finfint! har tänkt skaffa mig ett par svarta brouge att ha till klänningar. Det bryter och gör det mindre damigt. kram!

 2. Herregud vad tjusig du är i sånadär långa och tajta klänningar som den på sista bilden. Passar verkligen din kroppsform!

  Den rostfärgade tycks skrika Mari. Måste testa 🙂

  Och apropå antal inlägg – tvinga dig inte för andras skull. Skriv bara om DU vill och tycker att de är värt det. Visst blir vi läsare jätteglada när du är så aktiv som möjligt, men samtidigt vore det ju jättetrist om du tröttnade för att du känner ett tvång.

  Ville bara säga’t 🙂 Kram!

 3. Men gud va snygg du är i allt du sätter på dig. Jag har M/L på Indiskas kläder och inget sitter bra på mig. Du skullé bli personal shopper till tjejer/kvinnor med storlekar över xs-s-m:-) Den svarta ska jag nog klicka hem genast, jättesnygg.

  Kram Från Clara

  1. Men, gulle du då! 🙂 Ja det där med personlig shoppare är ngt jag klurar lite på. Kanske det finns en marknad för det. Kvinnor som inte har ork och lust att springa runt och leta själva kanske kan ha nytta av mig. Vi får la se.
   Ja den svarta är snygg och jag tror den blir ännu snyggare när den tvättats några gånger. Jag funderar själv över den och då kanske rocka till den lite mer genom att tufsa till guldet lite med sandpapper eller så… Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.