Några finingar från Kappahl

Hej på er! Jag är på spång ut nu, men tänkte att jag slänger in ett snabbt inlägg medans naglarna torkar. Nämligen tipset om att Kappahl har 25% på ett köp idag. De har ju även nätshop. Och nope, reklammärker inte eftersom det inte är ett samarbete eller nåt sånt. När jag inte märker ut så handlar det alltså bara om tips jag delar med mig av. Ifall någon skulle undra alltså 🙂

Den här jackan i fuskskinn gillar jag. Mjuk och sketaskön är den.

Den kostar 699:- och så är det då 25%.

Den är dock snyggare öppen, men man ska ju kunna knäppa sin jacka annars är den helt enkelt för liten och det är icke snyggt.

Och så den här då. Svartvit med svart rosett som följer med. Blir dessutom snyggare när man stryker bandet, det här var alldeles skrynkligt. Men jag gillar skjortan som inte bara är rak och hösäckig. Från xlnt avdelningen (som jackan).

Finns även i rosa och vinrött. 299:- har jag för mig att den kostar.

Okej, det var dagens tips. 25% idag alltså. Är man medlem har man nog fått en sån där rabattcheck på ett damplagg som gäller några dagar till. Men bättre idag alltså.

Ha en fin eftermiddag alla. Kram!

Kolla mer

2 comments

  1. Tack för att du tipsar och testar för oss här.
    Jag undrar vart ditt underlinne är ifrån? Så fint med spetskanten
    Mvh Carro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.