Några dagens outfit vare här

Hej på er vänner. Här sitter jag med en kopp kaffe och går igenom mailen. Flera stycken tack, men nej tack från jobb jag sökt. Surt som fan. Men det är bara att försöka hämta den där sisun från skoskaften och köra vidare. Någon någonstans måste ju inse att jag är ett jävla fynd. Ja jag svär lite idag men det är för att peppa mig själv. Ibland behövs lite fulspråk. Faktiskt.

Jag ska strax ta mig en svängom med dammsugaren här samt skölja bort ansiktsmasken (en gång i veckan lägger jag sådan) så både hemmet och jag blir fräscha tills Jessica kommer om några timmar (shit vad tiden rusar!). Men först tänkte jag att ni får ett dagens outfit. Oftast glömmer jag ju att ta bild på det och helt ärligt så är jag inte så kul klädd när jag är ute på mina provrundor. Jag tänker praktiskt då. Men här kommer i alla fall några från den senaste tiden.

Jeans, offshouldertopp samt sneakers.

Jag har fått frågan hur man gör med jacka eller kofta när man har sådana här toppar. Tja jag tar på den precis som vanligt? Inga konstigheter.

Här körde jag klänning. Oftast blir det jeans och topp men nu kände jag för klänning. Dock ville jag inte vara så ”fin” så jag klädde ner den med jeansjacka och sneakers.

Med klackar på fötterna blir man ju automatiskt mer finklädd i en sådan här klänning.

Som sagt, jeans och topp är standard 😉 Min kompis Tim och jag har tänkt gå ut med systemkameran och ta lite snygga outfitbilder framöver. Sådana som inte är från provhytter. Många bloggare har ju tjusiga outfitbilder väldigt ofta och då alltid någon som är med dem och tar bild. Nu gillar jag inte alls att be folk fotografera mig så då får det bli spegelbilder helt enkelt.

Okej, dags att sätta fräs nu nu. Golven väntar. Puss o kram

 

Kolla mer

13 comments

 1. Låter som en kul ide att låta din vän fota dig. Jag tycker det känns mer äkta med dina bilder än de proffsiga bilderna som en del bloggare har. Så känn ingen press eller så ang detta.
  Ha det superkul med din väninna!

 2. Hej snyggt med blommig klänning och jeansjacka! Du skulle ju visa mer från Halens? Nyfiken då jag själv ska beställa. Lycka till med fortsatt jobbsökande och ha så roligt med ditt besök.

  1. Hej Helene. Ja det är ett enkelt trick att klä ner en klänning med att sätta till jeansjacka 🙂 Nu har jag lagt upp tre inlägg med vad jag beställt från Haléns, hoppas du hittar ngt du gillar. Tack, ska sätta fräs med jobbsökandet nu. Och det är jättemysigt med besök här. Kram

   1. Jag är full av beundran över dina provhyttsbilder! Jag försökte mig på att ta en bild i en provhytt häromdagen för att visa min dotter och det enda jag fick höra av henne och kusinen var hysteriska skratt över mitt ”selfie-face”… Och då hade jag ändå radderat dem som jag själv tyckte var lite väl vrickade!

    1. Haha, ja det är inte enkelt alla gånger att ta provhytts-selfies. Mycket hänger på ljuset. Och så har man ju ofta en sådan där spegel-min. Det tror jag att alla människor här även om de inte tänker på det 😀

 3. Hej Louise ! Coola bruden alltså; )
  Jag fick en idé förresten-DU skulle ju vara fotomodell om någon!!! Det hade du passat till:)
  Ha en goo kväll:)
  Marita

  1. Hej Marita. Du är go du 😀 Men nej, jag är för kort för att vara plus size modell. Precis som för vanliga modeller så letar de långa kvinnor. Undantaget Twilfit då där jag modellade underkläder men där var vi i alla storlekar, längder och åldrar.
   Kram på dig 🙂

 4. Åh!va synd tänkte inte på dé.
  Är ju egentligen inte klokt att man måste ha en viss längd också!?
  Kram Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.