Nagellack som passar till det mesta

Marinblått,oh yes.

Som ni nog förstått är jag i en marinblå period just nu och självklart måste jag ju lacka naglarna i den färgen då. Ett utan glitter och i rätt blå färg. Efter att ha kollat igenom många olika märken hittade jag rätt nyans bland Isadoras lack. Nr 702, Jeans blue fick det bli! Jag tror jag har hela regnbågens färger nu vad gäller nagellack, ett för varje humör och outfit 😉 Förut målade jag bara mina naglar när jag väl sparat ut den så de fick lite längd men numera skiter jag i det och målar glatt ändå.  Jag har insett att långa naglar är för opraktiskt och korta välvårdade är nästan ännu snyggare. Nu är mina i kortaste laget eftersom de skivat sig så jag fått fila ner dem till grunden, men jag tycker ändå de blev fina i blått .

Puss o kram

Färgen är lite mörkare än vad den ser ut på den här bilden.Precis som jeans passar färgen dessutom till nästan allt.

Kolla mer

4 comments

  1. Man behöver absolut inte ha långa naglar för att passa i starkt färgade lack. Funkar klockrent på dina små söta händer, lilla kolsyrebebisen!!! =) Puss

    1. Hehe, ja små händer har jag och ögonen tåras när jag dricker kolsyra. Och rapar gör jag också. Vissa delar av mig stannade tydligen i barnstadiet 🙂 Puss

  2. Jag tycker att dessa mörka, färgstarka lacken är snyggast på kortare naglar. Den jeans-blåa färgen ser helt underbar ut ! Vill ha…

    1. Jag håller med dig, ska man ha långa naglar är det i så fall snyggast med fransk manikyr. Det blir lätt lite klo-känsla med stark färg. så jag håller mig till mina små naglar och blaskar på färg 🙂 Ja köp den blå, den är jättefin! Jag har ofta svart annars men har tröttnat lite på det. Jag testade med brunt men det ser ju lite ut som bajs på fingrarna…Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.