Myspys i min nya pyjamas

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Har ni haft en bra helg? Min fredag var ganska trist faktiskt. Jag fixade till mitt ”julaltare” men hade ingen att mysa med så jag lade mig ganska tidigt.

Igår lördag hade jag desto trevligare. Glögg och cava med en vän här hemma och sedan gick vi runt hörnet och åt tapas. Sen hem igen för att lyssna på musik och bara vara. Till halv fem på morgonen. Ja jag är trött som en get idag, men håller som bäst på att fixa mig inför Nobelfest. Mer om den sen för jag måste strax sticka.

Men innan jag gör mig klar och drar så tänkte jag visa min nya pyjamas. När vi kom tillbaka från R.Madrid (tapasstället) så drog jag av klänningen och hoppade i pyjamasen istället. Så jäkla gött. Här är en vacker bildserie på mig i den 😛

Lite suddigt och det ser ut som om jag har klumpfötter. Men..tja..han gjorde så gott han kunde 🙂

Knappt tillgjord alls…

Posera anyone?

Ja alltså…bilden blev inte så suddig i alla fall 😀

Det var det. Tack fotografen.

Mys loss i pyjamas i jul. Eller ge bort till någon som gillar att mysa. En pyjamas är alltid uppskattad. Jag själv ääälskar ju mina pyjamasar. Allt från Harry Potter, Batman till stora gubb-nattskjortor. Den här finns upp till stl 58/60.
Länk blommig pyjamas.

Nu ska jag dock dra på klänning. Kram på er så länge.

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.