Mysig lördag och slö söndag

Godkväll vänner. Har ni haft en skön söndag? Och bra helg överlag? Jag har ju haft min vän Jessica här så vi har hittat på en del, men hon åkte tillbaks till skåneland i morse så idag har jag mest såsat runt här. Sovit länge och åkte in till city för att lämna tillbaks en blus jag köpt men som inte är vad jag söker riktigt så den får gå tillbaks.

På väg hem stack jag inom posten och hämtade ett paket som legat där en vecka nu men som jag glömt hämta. Det var en bok. Äh, visar helgen med några bilder istället.
img_8275.jpg En trött en med en malande mensvärk som just nu sitter och kollar film och dricker kanelte.

img_8270.jpgBoken heter En enda risk av Simona Ahrnstedt. Den kommer med två olika omslag för tyvärr är det så att en del människor tycker sig vara för ”fina” och dömer ut vissa bokgenrer utan att ge dem en chans. Precis som med musik. Ovanligt korkat och inskränkt om ni frågar mig. Så därför har de valt att ge ut boken med två olika omslag så att kanske folk som annars ratar ska ge den en chans. Smart. Och så fick jag lite godis också 😀

img_8272.jpg

img_7991.jpgIgår gick jag och Jessica på stan efter lång och mysig frukost här hemma. Jag var på jakt efter den här kavajen jag visat tidigare. Indiska har ju haft 20% den här veckan så jag passade på. Det och 25 kr i rabatt plus en slant jag fick i namnsdagspresent gjorde att jag kom billigt undan 🙂 LÄNK om ni också är sugna.

img_8220.jpgVi tog oss en liten vinpaus på Haymarket vid Hötorget. Rosé och matchande cheesecake med hallon. Tror jag det var i alla fall. Det var Jessica som köpte och bjöd så jag vet inte riktigt vad det var för kaka 😀 God dock.

img_8222.jpgSedan hämtade vår vän Annika upp oss för en tur ut till Ulriksdal där vi fikade och plockade blommor. Så himla mysigt!

img_8224.jpgNjöt av eftermiddagen med tjejerna, sol och att bara vara. Och en tallrik soppa och en kopp kaffe.

img_8223.jpgVackert!

Ja det var lite av min helg det. Imorgon ska jag fortsätta klädsorteringen jag gett mig på. Hu! Det får bli en bloppis snart så jag får mer plats i garderoben.

Puss och kram /L

Kolla mer

2 comments

  1. Ja den kavajen är fin. Jag köpte en tunnare bomber jacka med rabatten.
    Ska också läsa boken. Så tokigt att två omslag ens behövs. Jag ska välja det blå omslaget. Så mycket deckare det säljs med hemska budskap på omslaget för att sälja mycket så ska väl inte annan genre behöva två omslag kan man ju tycka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.