Myshelg med långa klor

Nu är helgen snart till ända här. Vi har mest bara slappat idag och varit en sväng till Ikea. Nu är det strax soffdags med, film, te och kladdkaka. Kladdkaka pga vi glömde bort den igår när det firades födelsedag här. Inte min. Dagen till ära svängde jag ihop scones till brunch. Dels för hans skull, men för min egen också eftersom jag älskar scones. Men jag har har haft gasugn i 10 år snart och det blir inte alls samma sak att baka i den tycker jag. Men nu så! Luvely!

Tanken var att gå ut på kvällen för att äta, så jag sminkade mig och fixade håret. Och målade läpparna med ett av favoritläppstiften. Rött rött rött.

Här ser ni lite av håret också. Tyvärr blev de andra bilderna suddiga men ska ta några nya.
Gudars så sexig och snygg man kan vara då…
…och så öppnade jag munnen. Alltså! Läppstiftet håller jättebra, men håll koll på tänderna tills det verkligen torkat. Babywipes är en bra grej här. Men sen håller det som jag skrivit i många många timmar. Genom vin utan att sätta röda märken, genom pussar utan att han också fick röd mun, och genom pizza.

Jag hade också varit på Emporia för att köpa bland annat lönaglar. Det har jag inte haft på 25 år, men jag tänkte att hur svårt kan det vara? Det är väl bara att smacka på dem, fila lite snabbt och sen måla lite kvickt. Ehm…NÄ!

Jag hade ett helvete och limmade fast mig själv i olika saker och mig själv. Det är ju superlim i den där lilla flaskan, på riktigt superlim. En nagel satt jag på jättesnett så jag fick slita bort den med våld. Och att fila plastnaglar är ju svinsvårt. Det får övas mer här känner jag. I alla fall om jag ska göra fler försök.

Jag ser kanske glad ut här, men det var efter att ha kämpat så länge att det blev för sent att gå ut och äta. Alla kök verkar stänga vid senast 22 här i Malmö så det blev pizza. Men jag åt den med långa röda naglar i alla fall…
Det här hjärtat hittade jag i pizzasalladen. Man kan bli glad och se det som ett tecken, eller så kan man bli äcklad av att det ligger skräp i maten. Jag blev både också. Pizzasalladen åkte i soporna.

Dags för lite filmmys nu. Puss och kram på er vänner ❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Hej!
    Jag skulle behöva lite hjälp!
    Ska på bröllop och har en skitsnygg rosa klänning (blekrosa). Den är armlös och jag skulle vilja dölja armarna med något snyggt. Har du något tips? En tunnkofta, sjal….då jag sällan klär upp mig är jag sååå dålig på detta. Det är spets på klänningen så något enkelt och enfärgad är nog bäst.
    Jag har storlek 52

    Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.