Muskelvärkssalva från Thailand

Nu när jag varit sjuk har jag även haft väldigt ont i muskler i bröst och rygg och har testat alla salvor jag hittat för att se om det hjälper. En av de bästa salvorna jag provat fick jag av min kompis Malin. Hon har en salva för varje tillfälle och just de här hade hon köpt i Thailand. Den ena är kylande och den andra värmer. Båda funkar om man sträckt sig, har träningsvärk eller annan muskel och ledvärk. Doften är nästan samma som det gamla hederliga tuggummit Jenka. Så om ni ska till Thailand(eller känner någon som ska dit) kan jag rekommendera dessa Jenka-salvor. Finns på apoteken och kostar cirka 35 kronor styck.

Har har ni dem, counterpain. Bra komplement till märkeskopiorna man säkert gärna köper med sig hem(jag har inte varit där så jag vet inte vad man helst shoppar i Thailand).

Kolla mer

3 comments

  1. Just nu önskar jag VÄLDIGT mycket att någon skulle komma hem från Thailand med en sån. Och imorgon kommer jag att önska det ännu mer!
    Har nämligen träningsvärken from hell..!

    //Veronica

  2. Veronica, hehe, stackare. jag får buda över en klick till dig 😀

    Jess:ja det är en himla tur det så slipper jag vara så sparsam med den jag fick av Malin. Tack tack !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.