Mood Stockholm

Imorgon slår Mood Stockholm upp portarna. Jag var där igår och kikade runt.Det var hantverkare överallt och jag gissar att de jobbat häcken av sig för att få allt klart. Vi fick en rundtur och sedan fick vi gå runt och provsmaka mat på de olika matställena i gallerian. Jag får erkänna att jag är imponerad av gallerian. Den känns superfräsch. Butikerna hade fullt upp med att hänga upp varor och skylta så jag var inte inne i dem utan väntar tills allt är klart.

Några av klädbutikerna som finns här är :Timberland, Day, Valerie, Best of Brands, Svea, Rodebjer, My Closet, Marietti skor mfl.

Matställen: Boqueria, Eat, Royal Copenhagen/Alessi, Icha icha(älskar maten här), Juiceverket(tydligen är Andreas Wilson, skådisen en av ägarna och han jobbade igår det lilla snyggot), Vigårda(Melker Andersson är en av ägarna och han stod och tog emot mot oss. Maten är super här!) och några till. Vi provsmakade tills vi sprack.

Inredning: Spiti (verkar ljuvligt),Posh living mfl.

Nu ska jag inte älta mer utan visa några bilder. Sedan får ni själva gå dit och kolla. Och dofta. Entrén kommer dofta citron, bara det är ju värt att checka in.

Utanför en av ingångarna står den här donnan och hänger. Hon heter Pretty Vacant och är 4 meter hög. Hon står som en atlasfigur och håller hela gallerian på sina axlar. Skaparen står framför och hon heter Cajsa von Zeipel.

 

Visst är hon cool?

 

Jag har en känsla av att de här pjucksen kommer bli förevigade på mååånga turistfotografier framöver.

 

Vi fick varsitt headset och sedan gick vi som små ankfamiljer runt och kollade in bygget. Man kan sitta ute och äta här till sommaren. Inte fel.

 

De här kojorna kommer man kunna hyra om man vill ha möte eller liten konferens. coolt.

 

Barntoan har en liten liten dörr och ligger i anslutning till damtoan.
såhär ser taket på barntoan ut. En hel liten stad upp och ner fastlimmad. Säg det barn som inte vill kissa härinne.

 

Det är inte dumt för oss kvinnor heller. Loungekänsla med bland annat fönar om man behöver piffa sig lite. Herrarnas ligger inte efter i tjusighet med guldspeglar och palmer

 

Efter rundturen gick jag och Molly (bloggare på My Showroom) och testade maten på icha icha. Ta mitt råd och ät här!

 

Maten är japansk men det är inte traditionell sushi.

 

Massor av lampor i taket ger en mysig och asiatisk stämning. Tittar ni noga ser ni även mode-Hannah från amelia som också provsmakade.

 

Inne hos Royal Copenhagen är det påsk. Här kan man både äta och handla porslin.

Jag har som sagt inte tagit bilder på butiker och sådär eftersom de inte var klara så det vore lite missvisande. Ni får helt enkelt gå dit och kika själva, det ska jag göra. sådär, nu vet ni vart ni ska kika om ni är i stan och tröttnat på Drottninggatan 😉

Ni som väntar på vilka vinnarna av biobiljetterna är får vänta tills imorgon för jag väntar själv på att få det okejat.

Kram/Louise

Kolla mer

5 comments

  1. Brukar du aldrig ha problem med längden på byxor när du köper lite större storlekar? Visserligen är ja relativt kort (160 cm) men köper jag byxor i storlek över 44 är de alltid minst 15 cm för långa, aningen tråkigt!

  2. Där får jag göra ett besök. Undrar hur många gallerior Stockholm kan få att gå runt? Ser väldigt spännande ut och matställena lockar ju till ett besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.