Montazamis väskmingel

Nu sitter jag här och sitter. Jag tänkte ta och lägga lite smink på kinderna och ögonen samt färg på naglarna men icke att jag kan bestämma vilken färg jag känner för just idag. Sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig också. Okej det är ju inte jätteviktigt men liiite viktigt för jag ska gå på mingel och kolla Maria Montazamis väskor ikväll. Jag vet inte om de är i min smak men det lär jag  få reda på och mingel är  ju alltid trevligt. Med Helena dessutom! Fniss, väskor, vin och snacks. Tror detta blir skoj.

Men vad ska jag ha för färg nu då? Jag begrundade det faktum att jag har 47 olika färger (okej, jag har nog några likadana svarta men nästan alla är annars i olika kulörer) på nagellack i mitt badrumsskåp.Samlarmani? Borde jag anmäla mig till extrema samlare? Kommer man hitta mig begravd under en hög av depend, isadora, mavala och hm flaskor?

47 flaskor...och då har jag ändå rensat ut de som är gamla och intorkade.
Jag har dragit ner antalet till sju färger att välja mellan. Får nog sminka mig först och fundera under tiden. Just nu lutar det åt marinblått.

Kolla mer

10 comments

 1. Men herre gud, och jag som kommer direkt från jobbet, sunkig o jävlig och svartklädd.
  Och stinker vitlök gör jag också, för min ena dotter beställde tacos igår och tacos kräver sin guaccamole med sting. Och gissa vad jag åt till lunch? rester från gårdagen och mera guacca.
  Undrar om du vet vad du gett dig in på… 😉
  Om du inte ångrar dig nu, ska vi synas utanför strax innan halv eller? Säg en tid som är lämplig så anpassar jag mig.
  Puss (cyberpussar går bra för då känner du inte vitlöken, hihi)

  1. Jag kan tugga i mig en klyfta jag också om det är så 😉 Tror inte jag kommer störas. Luktar du för illa så kränger vi en montazami väska över huvudet på dig.Ja halv sju låter bra tycker jag. Då är vi varken först eller sist dit. Puss

  2. Helena: hur i helsike kunde jag läsa strax innan halv till halv sju? förlåååååt igen. Nästa gång ska jag ha koll! Puss

 2. Hoppas ni får en riktigt skojig kväll! Jag gillar också nagellack och undrar vad det är för märke och nr på flaskan längst ned till vänster på nedersta bilden. Ser jättefint ut. Tack också för tipset om den svarta klänningen från HM för 129kr. Köpte den efter ditt tips och är SÅ nöjd. Har använt den flera gånger, ett jättefynd!

  1. Hanna: Tack, det var jättetrevligt 🙂 Lacket är från Depend och färgen är nr 009. Den är sketasnygg och lär nog bli en favorit i sommar. Vad kul att du blev så nöjd med klänningen! Jag har inte hunnit använda min än. Hade tänkt haft den på minglet ikväll men så fick jag så bråttom iväg att jag slängde på jeans och kavaj bara. Tror dock jag kommer få mycket användning för min också. kram

 3. Hahah, jag har ungefär en likadan samling! Kikade på länken till tjejen som hade över 500, och precis som du så känner jag mig mer normal nu 😉 Men visst är det kul med nagellack? Varje gång jag är på Kicks eller Åhlens så blir jag sugen på att köpa mig ett nytt lack…Såg ett fint beige lack från Mavala sist jag var på Åhlens, men jag stod emot begäret…;)

  1. Marie: hehe, ja hennes samling gjorde mig genast lugnare. Så många nagellack hon är är lite galet men jag antar arr det är samlandet som är det roliga för henne. Och jag håller med om att det kliar i nagellackstarmen när man är ute och shoppar för det finns ju så många fina! Förr målade jag bara naglarna när jag lyckats spara ut lite längd på dem men numera skiter jag i det för de skivas ändå och blir korta på nolltid. Målar så glatt i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.