Modeplåtning i Hässleholm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina vänner. Här kommer ett inlägg jag gör i samarbete med Cellbes. En av sakerna jag gillar med dem är att de ha kläder upp i stora storlekar, upp till 64 i vissa fall.
Cellbes har varit ute i landet och fotat sina kunder i kampanjen #viärcellbes. Jag bor ju i Stockholm sen mer än 12 år men uppvuxen i Osby där närmsta stad är Hässleholm. Och det, tadaaa, är en av städerna där Cellbes varit. Jag har visat några av bilderna från inför fotograferingen, här kommer en bild där modellerna är klädda. Samt ett kollage med kläderna om det är något ni blir sugna på.

Vill ni se mer från fotograferingen har ni en länk till den här. Samt länkar till fler plagg och annat.

Bilden är från en hundutställning ute på Hovdala slott i Hässleholm.

Själv börjar jag få ett av mina djurprintsryck. Jag får några sådana per år och det är alltså ett på g nu. Så kappan, klänningen och skorna är jag sugen på. Jag tänker kappan till jeans och ett par snygga stövlar eller kängor. Länk klänning/tunika // Länk skor // Länk printkappa

Och tadaa, som av en händelse så har jag redan beställt tunikan. Eller klänning som jag tycker att den är. Det funkar såklart med ballerinaskorna till nu, samt ett smalt svart skärp också för den här är lite stor för mig så jag ska köpa mig ett sådant.  Men jag tänker mig den längre fram också med kofta, strumpbyxor och grova kängor. Länk leopardtunika

Kram på er!

Kolla mer

4 comments

  1. Ja cellbes har mycket fint och bra med stora storlekar. Jag tittade på kappan där men svårt med dubbelstorlekarna jag hade velat ha 44/46 nu finns det 42/44 eller 46/48……svårt

  2. Jag gillar att Cellbes tar fram nya prints till nästa säsong på tidigare favoritplagg. Just den där klänningen/tunikan har jag från tidigare (förra höstvintersäsongen) i ett paisleymönstrat tyg. Fantastiskt skön och snygg! Det underlättar när man vill beställa igen, för jag är sån att när jag hittar nåt som sitter bra och som jag gillar, då vill jag köpa flera färger/mönster av samma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.