Mitt tjat lönar sig ibland

Fjortispose...va?

Grattis till vinsten Rebecca! Vinsten med två veckors gi-mat och styling med mig alltså. Även om jag tjatat på er läsare att gå med på soko och sälja kläder, väskor och skor ni tröttnat på, så är det ändå Rebecca jag tjatat mest på. Och det lönade sig! Så på måndag börjar vi två veckors gi-matande. Jag kommer såklart att berätta om hur det går för oss som båda är kassa på att äta regelbundet och som gärna tar sig en påse godis ibland. Jag kommer säkert bli irriterad när jag inte får min snuttefilt-socker. Men kan andra så kan väl jag. Nu är vi dessutom två. Det kommer bli väldans spännande att se om jag klarar det utan fusk. Men det sägs ju att om man klarar några veckor utan socker så är man liksom avgiftad sen. Så det ska jag väl klara. Eller kommer jag att mörda folk? Den som lever får se.

I detta nu springer jag upp och ner mellan tvättstugan och lägenheten eftersom jag än en gång lyckats samla på mig ekorre-tvätt. Inte så att jag tvättar gamla ekorrar men jag har sparat ihop ett helt tvättberg som jag nu får ta tag i. Hur gjorde de förr? Då när man fick ligga vid en å eller sjö och tvätta. Fyyyy vad hemskt.De kan ju inte haft ekorr-tvätt då iaf.  Många gnäller över tvättdag men allt vi gör är ju att slänga in det i en maskin som tvättar det åt oss. Ja sen får vi ju faktiskt ta ut det och hänga upp  på tork. Otroligt ansträngade arbete det där. De som gnäller över att tvätta skulle jag vilja skicka ner till närmsta vattendrag med ett klappträ i handen. Varsågod och skölj!

Kolla mer

8 comments

 1. Jag tänker då fortsätta gnälla över tvättandet trots att vi faktiskt OCKSÅ har tvättmaskiner här nere i södern… Tycker att 18-20 maskiner tvätt i veckan ger en rätt att klaga =)

  GRATTIS Rebban! Inget fusk med permobiler o sånt, lika bra du håller dej till långa promenader o sånt när du ändå ska GI:a =)

  1. Men Karina, om du inte tvättar grannarnas tvätt också så slipper du så otroligt många maskiner tvätt i veckan. För 18-20 maskiner på 4 pers varav 2 har väldigt små kläder som inte tar mycket plats, låter sjukt mycket. Hur får du ihop till så jättemycket tvätt?

  1. Vad härligt med fler som inte tycker att tvätta är så himla jobbigt. Det väger ju inte mycket och går fort att slänga in. Att stryka och mangla är ju tråkigt men många gör ju inte ens det så jag fattar inte riktigt varför många klagar.
   Tack gumman, lär behöva pepp och stöd för att hålla godistarmen fri från vad den vill ha 😉
   Ha en skön dag!
   Puss

 2. Grattis Rebecca! Klart ni klarar det, båda två. Ser fram emot att läsa mer på bloggen.

  Vilket snygg nagellack ni har! Vad är det för märke och färg på det?

 3. Jeeeeiiij! Tack baby! Nu jädrar anamma ska vi GI:a så det står härliga till. Fick en bild idag, på hur boxarna ser ut. Kommer icke att rymmas i min frys men de håller visst 4 dagar i kylen också så det löser sig nog ändå! =)

  Tack alla som grattat! =)

  @Annika > Mitt nagelack är Loreal om jag inte minns fel. (Kan kolla upp ikväll om det verkligen är det) Färgen är svart med lite glitter…

 4. Skriv din kommentar här! Hej! Har aldrig kommenterat tidigare men läser sedan ett tag tillbaka din blogg varje dag och tycker den är kalasbra! Du skriver roligt och tänkvärt och blandar högt och lågt på ett väldigt tilltalande sätt. Men nu blir jag lite orolig när du ibland skriver att du är utförsäkrad och allt det där. Hittar du nåt bra jobb? HOPPAS DET! Kram från Anna

  1. Anna: Vad glad jag blir, tack så jättemycket för dina fina ord! Njäe, inget jobb än men har kontakt med af så något ska vi nog hitta på. Måste komma igång med mitt frilanseri också. Här ska skrivas och säljas artiklar! Ha en jättefin helg och tack för att du oroar dig. Kram! Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.