Mitt mående och några selfies

Hej rara fina ni! Först, tack för all pepp och omtanke angående mitt mående. Jag var först tveksam till att skriva något och tänkte tagit bort det för man vill ju inte låta som en annan gnällröv. Men samtidigt ville jag förklara lite varför det blivit lite färre provrundor och så. För det märks på mig i verkligheten att min energi är låg. Jag vet inte hur mycket det går igenom i text men nu vet ni alla fall hur det ligger till.

För den som inte läser kommentarer så har jag alltså varit i kontakt med sjukvården igen. Egentligen ville jag till ett nytt ställe men de har semesterstängt, så jag hörde av mig till min vårdcentral men med förbehållet att jag INTE tänker gå till skitläkaren jag var hos sist. Så nu ska jag lämna in ett prov och så får vi gå vidare från det.

För det är ju inte så att jag är sjuk ofta. Det är snarare att jag varit sjuk länge. Typ konstant ett år sedan borrelian högg tag i mig. Sedan har jag haft några piggare perioder. Men eftersom jag är jävligt envis så kämpar jag ju på. En del kan tycka att envishet är en negativ egenskap, han jag dejtat i några månader tycker till exempel att jag är otroligt envis. Ja det är jag, bra va? svarar jag då. För det är tack vare den som jag fixat många saker i livet.

Idag gråter jag inte på jobbet. Eller jo, det gjorde jag nyss. Skitmycket. Men det var för att jag satte i halsen och trodde jag skulle kvävas. Vi satt där på taket och åt lunch, jag och kollegorna. Så kom det något i fel strupe och jag hostade och hostade och kippade efter luft, kräktes och grät. Så vidrigt. Kollegorna blev lite oroliga och Micke var på g för en Hemilischmanöver där ett tag.

Så här ser jag ut idag. Blåvitaklänningen från Lindex. Och cykelbrallor under för annars visar man lätt trosorna i den här då det är knappar hela vägen men den sista sitter ganska högt upp.

Jag matchar det blåvita med knallrosa naglar. Och de här ögonen ska få fransförlängning i eftermiddag. Jag tänkte pigga upp mig själv med en sådan. Så klockan 17 ska jag få lååånga frallor. Framförallt så får jag ju svarta även när jag är osminkad. Det är det jag främst är ute efter.

Naglarna är nån rosa från O.P.I

Och så dessa! Mina nya Nike sneakers. Så jäkla sköna! De var en chansning från nätet. Jag beställde från Stadiums rea och så hade man 20% på reapriset tror jag det var.

Jag tog storlek 38 som jag brukar och de sitter som en smäck. Fick dem levererade till en Stadiumbutik så slapp jag frakt dessutom. Så de här med rea på rea kostade 399:- Supernöjd.
Min utsikt från kontoret är kanske inte så himla kul, men det är himlen jag ville visa. Kanske det kan bli blå himmel i helgen? Hoppas hoppas, jag behöver verkligen det. Sol och bad.

Nu är lunchen slut och det är dags att jobba vidare. Men igen, tack för er omtanke. Ni är underbara.

Kram och kärlek ♥

Kolla mer

9 comments

 1. Hoppas att du kommer få hjälp efter provtagningen. Du ska inte behöva gå & må så dåligt.
  Snygga skor föresten! Var rädd om dig! Stora kramar

 2. Vad skönt att läsa att du är litet gladare & piggare idag och BRA att du bokat läkartid. Förbered dig inför läkarbesök med att skriva ned alla dina symptom, ditt mående så du inte råkar glömma nåt när du väl sitter där och ska berätta.

  Å vad roligt med dejten, när får vi läsa mer om honom? 😉 Grattis till han hursomhelst som lyckats landa en sån superpingla som dig.

  1. Tack Cissi. Än har jag inte fått tid, jag måste lämna hostprov först. Men sen hoppas jag att det händer något.

   Dejten ja, har ju hållit ganska låg profil om det, men den dagen jag kan säga att jag har ett förhållande så lovar jag att berätta. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.