Mitt hem och min borg

Hej på er! Nu är jag på väg hem igen efter några dagar hos mamma och pappa. Så jag tänkte att jag passar på att skriva lite när jag ändå sitter här på tåget.

Det är många som frågar om jag trivs i Malmö? Svaret är fortfarande : sådär. Jag tycker om min lägenhet men eftersom det varit regn och rusk har det inte riktigt varit läge att undersöka staden närmare.

Men nu när våren närmar sig lär allt kännas både lättare och roligare hoppas jag. Och förhoppningsvis lär jag känna nya vänner så jag har folk att umgås med, annars blir det lite ensamt i längden att bara ha mitt eget sällskap.

Allt är inte klart i lägenheten, som att skruva upp rullgardin i köket, skaffa en byrå, ståspegel och vad det mer var. Rullgardinen ska jag dock ge mig på nu när jag kommer hem.

Jag sålde min soffa när jag skulle flytta ut till Tyresö för jag hade inte fått plats med den i mitt lilla rum. Men eftersom Heidi som jag hyr av lämnade kvar sin så löste det sig ändå. En ny tavla tänker jag också skaffa. Min sovalkov. Jag sålde mitt nattduksbord också. Eller nattyg. Det här är lite för litet men det får funka för nu. Jag hade två tavlor på de där listerna förut, men de ramlade ner på mig flera gånger så jag gav upp och köpte mig en liten myslampa istället. Än står den stadigt. Tavlorna är tryck från Lovisa Burfitts bok Mademoiselle Oiseau. Jag träffade henne och fick boken när hon släppte den, och eftersom jag tycker att hon gör så fina saker får de stå vid mitt huvud när jag sover. Min gamla byrå som ska bytas ut mot en större när jag får råd. Jag ska se till att skruva fast handtaget där nere till höger idag. Jag har skruvarna i jackfickan kände jag nyss 😄 Kök och toa visar jag sen, de var lite för stökiga när jag fotade… Ha en fin onsdag nu kära läsare. Kram! ❤️

Kolla mer

11 comments

  1. Men det ser ju supermysigt ut! Håller tummarna att du snart känner att Malmö är något för dej! En fråga, tyckte foten till din golvlampa var supersnygg. Vart har på köpt den? kram på dej!

  2. Folk är ju ganska asociala vintermånaderna. Du kommer gilla Malmö framåt våren. Särskilt då det är vår typ en månad för Stockholm

    Vänner löser sig då du har flera av oss på bloggen som gärna ses

    Du har kommit i ordning bra! Jättefint !!

  3. Så fint och mysigt. Nä fy, vinter är ingen höjdare. Fixa en fikaträff och be oss som följer dig komma dit, då blir det nog gull rulle

  4. Jag dumpade min kille I Malmö nyligen (bor själv på annan ort) . Saknar Malmö mer än killen.
    O nu är jag hemma och available så bara hojta till så har du sällis. Behöver ändå åka ner o köpa trosor på Monki snart haha. De enda som duger enligt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.