Mitt favoritsmink just nu

Nu var det ju ett litet tag sedan jag tipsade om skönhet. Så nu tänkte jag ta och visa min favoritpalett, mascara och foundation just nu. Alla tre(fyra) är dessutom från Pürminerals. När jag jobbade på Improveme fick jag mycket smink att testa men numera dimper det inte ner så många pressprover längre. Så nu har jag provat det mesta jag har fått och min favorit just nu är just den från Pürminerals. Och att det är en selfiepalett är ju passande för mig som bloggar ;)Skuggorna har roliga namn som ”Filter”, ”Closeup”, ”Exposure” och Photobomb.

De jag använder mest är den längst till vänster högst upp. Den tredje från vänster, samt första till vänster på andra raden. De på nedre raden är bronzer, rouge och highligter. De använder jag också. Och den svarta om jag ska på party. Och…tja..jag använder nog allihop faktiskt.

57988_1Så här ser paletten ut. Det ingår även en liten version av en av mina favoritmascaror. Samt ett lipgloss i en färg som passar alla. Priset är 650:- och ja, det är mycket pengar. Men bra produkter kostar. Man kan köpa en billigare palett från till exempel H&M eller Isadora, men då ingår inte en svinbra mascara och lipgloss. Plus riktigt snygga färger som sagt. Jag vet att jag låter säljig nu men jag tycker på riktigt väldigt mycket om den här. Så om du ska investera i ett lyxigare märke rekommenderar jag det här. LÄNK

big-look-mascara Big blink mascaran hade jag med bland mina favoriter förra våren när jag gjorde ett mascaratest för Improveme. Tip top! En lite version ingår som sagt i paletten. Vill man ha en fullsize kostar den 275:- LÄNK

Fully-Charged-Mascara-CapOn_300dpi En nyhet för i år från Pürminerals är den här mascaran. Jag tror jag skrivit om den tidigare Och den är SÅ. JÄKLA. BRA. Jag har ganska korta, blonda och spikraka fransar men den här gör dem långa, svepande och fina. Dyr men värd pengarna enligt mig. Sedan har man ju olika smak. LÄNK

Hydrafluid-CapOn-300dpiOch så har vi en lättflytande foundation som också är en nyhet. Jag har inte använt den så mycket än även om jag haft den i några månader, helt enkelt för att jag varit mitt emellan två färger. Den jag har var lite för mörk. Men nu när jag fått lite solbränna är den perfekt! Jag har färgen medium. Just att den är lättflytande är något jag gillar på sommaren. Då vill jag inte ha lika hög täckning utan med jämna till lite. Ni vet, lite rött på näsan där solen tagit extra, eller nån fläck man vill sudda ut. Då är den här super. Det räcker med ett par droppar. Dyr men dryg. LÄNK

Länkarna till Hudoteket är Affiliates. Men att jag rekommenderar produkterna hade jag lika gärna kunnat göra även om jag inte hade den som annonsörer hos Adtraction. För de är BRA.

Sådär, nu vet ni vilka produkter jag använder just nu när jag sminkar mig. Plus ett par till, som kajalpenna och ögonbrynspenna. Jag har funderat på att göra en liten video hur jag lägger på sminket. Är det något ni skulle vara intresserade av?

Kram på er! <3

Kolla mer

4 comments

  1. Då ska jag försöka mig på det. Måste skaffa ett stativ till min systemkamera och filma med den, men till dess får jag testa med mobilen och se hur det blir 🙂

 1. Hejsan!

  Älskar Pür cosmetics och köper alltid mitt från http://www.beautybay.com/purcosmetics/ mycket billigare än på svenska sidor och de har gratis frakt till sverige. Mina leveranser tar 3-7 dagar att få, inte så illa =).

  Har samma palett som du och den är fantastisk. Köpte den nya maskaran sist och ska prova den idag.

  MVH

  Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.