Missoni fyllde på webbshoppen

Godmorgon raringar.

Vet ni, den där Missonikampanjen som kraschade och när den återuppstod från de döda tog alla varor slut i ett nafs, den kampanjen? Jag gick in igen sen (kunde inte sova) och då var allt påfyllt igen.Inga köer heller. Några saker (som omlottklänningarna) hade tagit slut i L när jag tittade in men fanns annars. Koftor, väskor, halsdukar och..tja..allt fanns. Jag beställde en klänning. Vi får se hur den är när den kommer annars skickar jag tillbaks. Eller säljer vidare för jag gissar att shoppen snart töms igen. Jag satt och funderade över om jag skulle beställa en omlott till min vän men vet inte vilken storlek hon har.

Den här blev det för mig. Känns det för hysteriskt med mönstret så är det ju bara att sätta en kofta över tänker jag. Vi får väl i och för sig se om jag ens kan klämma in mig i en L eller om de är italienskt pyttesmå…

Blev det något zickzackigt för er?

Puss

Kolla mer

28 comments

 1. Nej jag försökte också igår kväll men det gick inte att komma in. Ville ha omlott med lång ärm men den var slut nu med. Så viktigt är det inte för mig att ha ett Missoniplagg. Gissar att många kommer att göra sig stora pengar på det här. Tradera kommer vara fullt av plagg i morgon!

  1. Nej det är inte så viktigt för mig heller. Jag beställde mest för skojs skull. Jag är ganska beredd på att den inte kommer passa dessutom men då säljer jag den vidare helt enkelt. Har inte kollat Tradera än men jag gissar ju att det finns en del där. De som beställt via hemsidan har ju inte fått sitt än så det lär nog fyllas på med fler Missoni-grejor på Tradera och Blocket. jag blir lika irriterad varje gång folk köper på sig en massa enbart för att sälja vidare till ockerpriser. Och lika glad när jag ser att de får sänka sina idiot-priser…;)

 2. Hej,

  jag lyckades också roffa åt mig en klänning, en av de långärmade. Men känner mig tveksam till storlekarna, synd att de bara går upp till L. Jag hoppas tyget är töjtbart för jag vill så gärna komma i den här klänningen. Jag håller tummarna för oss båda så att vi kan fortsätta vara snygga… 😉

 3. Nej, jag har inte ägnat den kampanjen någon energi. Dels går den inte upp till min size och den vet jag inte om jag tyckte att det var så snyggt faktiskt. Men det skulle vara kul om de kunde köra någon designkampanj som går upp till 56 eller var Lindex, kappahl, hm har.

  1. Ja de kunde ta och köra den där kampanjen igen på Hm där de hade från typ 34-54. Den var ju väldigt populär så jag fattar inte att de inte gör om det. Men HM verkar inte sådär väldigt intresserade av att locka till sig kunder som drar stora storlekar tyvärr.

 4. Storlekarna är stora. Jag har normalt L men fick köpa M i de kläder jag köpte idag. Bor på en liten ort med Lindex så kunde i lugn och ro kolla igenom och prova innan jag köpte saker till mig och dottern.

 5. Jag missade tyvärr den här Missoni Lindex kampanjen eftersom jag bor utomlands, tycker om att prova kläder innan jag handlar och därför är inte nätet ett alternativ som passar mig. Grattis till er andra som fyndade!!

 6. För mig som inte kan sova blev det nattshopping. En tröja och halsduk till mig. Klänning och vantar till barbarn som snart fyller år. Det var lite meckigt innan beställningen gick in. En kofta försvann på vägen. Till och med min man sett kampanjen ,eftersom han kommenterade en tjejs byxor som vi körde förbi nyss:)

  1. Ja det har varit svårt att missa den kampanjen, speciellt om man bor i en stand där det varit zickzack-ränder överallt.

 7. Jag ”VIP-shoppade” (hatar egentligen det ordet) kl 18 igår då de öppnade om man hade anmält sig innan. Det var heltokigt och sajten var nere en hel del men jag tag i nessesär, halsduk, halsband och 2 tote bags. Tänkre ha allt själv förutom en tote bag som jag tänker sälja. Jag var ganska sur på Lindex för att sajten inte funkar och tänkte skriva och ”klaga” idag men då kom det ett mail ifrån LIndex där de ber om ursäkt för kaoset och ger 25% på nästa shopping. Visst inte idealt men bra henterat i alla fall tycker jag!

  1. Ja det var ju bra att de kompenserade för strulet. Om jag hade suttit och väntat på min tur hade jag blivit skitsur. Nu satt jag ändå uppe och bloggade så jag tänkte att ok, jag ställer mig i kö så får vi se. Var ju slut första omgången men av en slump tittade jag in igen innan jag skulle sova och då var det påfyllt. Mysko.

 8. Önskar att jag hade bott i Sverige och kunnat roffa åt mig något, men icke… Ska unna mig en riktig Missoni-klänning när mitt hotell börjar löna sig 🙂

 9. lyckades faktiskt köpa mig en omlottklänning storlek L i den ”vanliga” affären, men jag knep nog den sista. Det var lite lätt hysteriskt och köerna var långa (tur man har ett jobb som man kan kompa ut lite ifrån ibland : )
  Känns ändå lite kul att fått tag på en Missoni 🙂
  Hoppas din sitter bra!
  Kram

  1. Ja det är ju lite speciellt att få tag i de där specialkollektionerna. Även om många andra också kommer ha det, men skit samma.Sitter min klänning bra så gör det mig inte så mycket om jag möter fem andra med samma klänning.
   Omlotterna är också himla fina och jag var i valet och kvalet men tänkte att en omlott förmodligen hänger snett på mig så jag tog en ihopsydd variant 🙂 Kram

 10. Den är tom igen, allt är slutsålt. 🙁 Hade velat köpa en body iaf då jag har en liten i magen. Tyckte det mesta var väldigt fint och inte alltför dyrt. Kanske får gå in i en butik och kolla om det möjligtvis finns ngt kvar…

  1. Det kan ju hända att shoppen fylls på igen när folk väl fått hem sina varor och provat storlekarna och skickar tillbaks.
   Grattis till den lille i magen 🙂

 11. Tror det är lite blandat med storlekarna. Omlottklänningen passade i samma som jag brukar ha (i HMs storlekar, handlar sällan på Lindex i vanliga fall), men tjockkoftan fick jag gå ner en storlek så där går du säkert i en L.

 12. Här ”på landet” var det ganska mycket kvar i affärer när jag var förbi efter jobbet igår, så jag knep en kofta. Tycker det var lite synd att det var så mycket glitter i materialet i klänningarna och sjalarna, gillar inte riktigt det.

  1. Ja det är nog en fördel med att bo på mindre orter. Här var det milslånga köer och huggsexa. uscha. För min del får det gärna vara lite glitter i klänningen jag beställde men jag förstår hur du menar.

 13. Jag var på viP shopping jag med i gallerian jag fick massa grejer och köpte även till en vän så släppande på 2 stora kassar när jag gick men ska dock läns tebax en kofta alt lägga den på tradera som tydligen många gör!!!köpte både omkokt klänning, koftor bar kläder väska paraply armband iPhone fodral massor och det var för mycket blir mörkrädd när jag inser hur mycket jag spenderade

  1. Ojdå, vad kul att du fick ihop så många saker. Även om jag förstår att det blir dyrt också…;) Jag får själv se om jag behåller klänningen men prova det vill jag aboslut göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.