Mineralsmink

För någon vecka sedan var jag på en skönhetskväll där vi klämde och kände på Pür minerals produkter. Sist jag skrev om dem var när de lanserades i Sverige och forna miss usa var på plats och berättade om dessa produkter. Sedan dess har jag hunnit testa några av storsäljarna. Lavastenarna bland annat. De ger ett fint skimmer utan att glittra som något från Ali Babas skattkammare. Dessa ”stenar” (puder formade som små stenar) använder jag i stort sett varje dag. en primer att ha under din foundation är ett bra trick för att få hyn att se jämnare ut. Ibland kommer jag ihåg och ibland inte. Jag vet inte om det ger jättestor effekt på mig för jag har turen att ha en ganska jämn hy men för den som har gropar och storporig hy rekommenderar jag att prova.

Ofärgad som passar alla. Grön för den som har rödblossig hy. Eller att ta på utvalda områden. Om du har normal hy ska du helst inte ta den i hela ansiktet då du riskerar se väldigt avundsjuk ut. Den som ser orange ut är egentligen mer beige och kan som jag förstod det användas som foundation. Rätta mig om jag har fel...

En av favoriterna jag provat är dock lippglossen i pennform. De ser ut som och känns som stora kritor. Enkla att måla med och resultatet blir naturligt snyggt. Jag har en penna som känns lite för rosa än så länge men jag tror jag ska ta och skaffa den brunaktiga som ger snygg vardagsfärg.

Stora härliga kritor för munnen
Honey Pie. Snygg färg och gulligt namn.
Att återge färg på läppstift på bild är sketasvårt men ni ser här att färgen blir mjuk och inte sådär brun som man kan tro när man bara ser pennan. En av de andra tjejerna testade den mörklila och blev jätteförtjust. Jättesnygg om man kör på stark makeup.

Kolla mer

4 comments

  1. Är sjukt nyfiken på det här märket! Speciellt Lava rocks, primer och penn-glosset. Allt ser verkligen toppen ut!

    1. Maja L: Ja jag är själv väldans nöjd. Måste skaffa den där brunaktiga pennan.Hittade prislistan nu och pennan kostar 195:-. Primer kostar 375:- och Lava rocks kostar 295:-.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.