Mina val bland Åhléns skönhetsrea

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Nu är det många butiker som har rea, och jag tänkte visa lite från här och där som jag själv är sugen på. Först ut är Åhléns och skönhet.
Länk till Åhléns skönhetsrea här

Jag har själv inte testat den här mascaran, men jag har tänkt länge att jag ska. Och nu med rea är det ju guldläge för det. Jag tror det blir ett klick när jag är klar med inlägget faktiskt. Länk
Man kan också välja det här setet med ögonfransformare och mascara. Jag har personligen 4-5 böjare till mina fransar och de är ett måste. Alltid! Så om ni inte använder det och har raka fransar tycker jag att ni ska testa.
En sådan här flaska ska också hitta hem till mig. Settingspray får makeupen att sitta kvar mycket längre, något man kan behöva speciellt på sommaren när man blir lite extra kladdig liksom. Den här från urban Decay har jag inte heller testat än, men hört mycket gott om.
Blottingpapers är perfekt att ha i väskan på sommaren. Är du glansig och småflottig i ansiktet blir du bums mattare av att använda sådana här.
Lumene och Blur foundation återkommer jag till titt som tätt här i bloggen, men det är för att jag är väldigt förtjust i just Lumene. Jag gillar både makeup och hudvård i detta märke. Så passa på.
En concealer med tea tree verkar perfekt när man har det på finnar och annat bös. Vårdande samtidigt som det döljer. Jag har dock inte testat det här märket. Men med det priset så är det ju nu man ska passa på att testa saker. Så det ska jag.
Flytande läppstift älskar jag. Vanliga också för den delen. Så jag tror jag ska kolla igenom färgerna för det här märket.
Borstar, och då bra borstar är ett måste för att få till en snygg makeup. Att ha en och samma man doppar runt i ljusa och mörka färger om vartannat ger en smutsig ton på ögonskuggan. Och glöm inte att tvätta dina borstar!
För den som inte vill, kan eller har hunnit sola och vill ha snygg färg i ansiktet så gillar jag den här sheetmasken som ger färg. Överhuvudtaget så är St.Tropez min absoluta favorit bland Bus produkter då de inte luktar sådär äckligt och ger snygg färg.
Lyxiga masker i ett set där man får prova på flera olika är ju inte dumt.
Många hyllar just Peter Thomas Roth bland de dyrare krämerna och maskerna. Jag har inte testat de här (heller), då jag inte har råd just nu helt enkelt. Men en burk med svalkande ögonvård vore inte fel.
Nagellack ska också inhandlas! Rött ska testas. Citaté är dessutom en bra märke och flaskorna är ju så söta med sina små rosetter.
Lyx till håret med Redken. När det är en hundring billigare är det läge att passa på att skaffa en riktigt bra inpackning som tar hand om frizzet.
Stylingcreme för att ta hand om frisset när man väl gjort en inpackning är ju inte heller fel
Jag vet att Clean fortfarande är en favorit hos många och nu har Åhléns halva priset på det märket.

Ja det här var en del av tipsen vad gäller skönhet på Åhléns rea. Eftersom det är så många varor har jag inte direktlänkat, utan skickar med generella länkar till Åhléns rea. Hoppas det är okej.
Puss och kram på er.

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.