Mina fynd från rean

Hej på er raringar! Tack för alla glada tillrop om träningen. Jag behöver verkligen det för det tar som sagt var emot som sjutton. Förmodligen för att jag inte är frisk och att det är varmt ute. Men jag SKA. Det är nu man plockar fram envisheten och bara GÖR.

Idag hoppar jag träning och kör imorgon tänkte jag. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och har just färgat ögonbrynen. Det känns som om man får göra det skitofta på sommaren för solen bleker ju dem. Jag ska även ta och ringa om ögonfransförlängning på måndag. Det vore perfekt att vakna och faktiskt se att man har ögonfransar, inte bara de där blonda som syns först med mascara. Ni blondisar som gjort det, har ni färgat era egna fransar först? Tänker att det borde ju bli snyggare om alla är svarta och inte bara de fejkade?

Jag tänkte strax hoppas in i duschen och ge mig iväg in till city en sväng. Jag är som ni vet inte rea-fan, inte i butik i alla fall för det är så rörigt och totalt oinspirerande med alla plagg som kastas ihop på reaställen. Då handlar jag hellre rea på nätet i lugn och ro. Men jag kikar ju också efter nyheter. Nu kommer det ju inte in så himla mycket i juli för nu ska våren och sommarens plagg bort snart och ersättas med höstnyheter så det är en mellanperiod. Men en del hittar jag ju. Är fortfarande kär i den där omlotten från Lindex jag visade för ett par inlägg sedan.

Men jag har faktiskt handlat på rean. Ett plagg. Wohoo! 😉 Och så blev det några smycken på Ur & Penn också. Inte för att jag har ont om smycken (host host) men några nya är ju alltid kul. Och för en tjuga stycket så passade både jag och mamma på förra veckan.

Den här toppen blev det på H&M. De hängde där för sig själv och dinglade och råkade vara i xl så det var nog meningen. Den är i lite stadigare trikå och med en mudd upptill, svårt att se på bilden men så är det. 75 kronor kostade den.

Och så smyckena då. Ett par örhängen och två långa halsband med släta hängen. Det som speglar sig är taklampan. Det var ytterst nära att ni fick se en nakenfis-Louise spegla sig däri. Hahaha. Det gäller fasen att se upp när man struttar omkring näck på morgonen. I alla fall om man får för sig att fotografera. Som tur var kom jag på det. Ur & Penn finns på nätet också för den som inte har dem runt hörnet. Affiliatelänk till deras rea har ni HÄR.

Den här klänningen provade jag igen. Jag har ju redan en och jag tycker jättemycket om den. Nu finns den med på Lindex rea. Just här på bilden ser man knappt hur den ser ut men jag känner mig fin i den och fått komplimanger. Så därför funderade jag över en till. Jag köpte min för 199:- som inte är dyrt enligt mig. Nu kostar den 100:- och när jag var där hade de 30% på allt, även rea. Nu ångrar jag nästan lite att jag inte tog den blåmönstrade. Oh well, jag KAN ju köpa den för en hundring också 😉 Halsbandet är det från Ur & Penn.

Nu ska jag lacka mina naglar. Jag tror de får bli lila från OPI idag. I färgen med namnet ”I lost my bikini in Molokini”. Eller så kör jag på rött i nyansen ”Love is in my cards”. Det senaste låter ju inte fel 🙂

Puss och kram på er

Kolla mer

11 comments

 1. Vilken fin top! Passa dig perfekt 🙂

  Angående ögonfransförlängningen. Min väninna äger en salong där hon gör sådant. När hon gjorde förlängning på mig färgade hon fransarna först. Dels för sin egen skull (så att hon kunde se alla ordentligt) och dels för att få enhetlig färg. Så jag skulle rekommendera att du färgar fransarna innan. Dock ska det göras några dagar innan så att limmet fäster ordentligt! 🙂

 2. Jag köpte den där svarta omlottklänningen på Lindex efter ditt tips, den är ju SÅ snygg! Sitter snyggt på, perfekt längd, känns dyrare än sina 299 kr. Tusen tack för det toppentipset 🙂 Ha en fortsatt skön helg!

  1. Ja men visst känns den dyrare än de 299? Jag brukar vara ganska bra på att gissa priser efter alla år med mycket provande, jag trodde minst 399:- iaf och att det ändå var ett okej pris för den ÄR fin. Provade min idag igen och kände mig så fin så 🙂 Ha en fin helg du också.

 3. Jag har förlängt mina fransar många gånger och har aldrig färgat mina egna fransar innan, och då har jag superblonda fransar själv. Inget som har synts! Kram

 4. Hej, går på salong och gör volymfransar (dock ej längsta då jag vill ha naturligt intryck) Är blond och har alltså ingen färg på mina egna fransar, eftersom de sätter på egna fransar så syns de inte alls.. Blir supersnygga och naturligt! Jag kör lite mascara på underfransar, men inte så ofta..
  Så inte behövs någon ögonfransfärgning innan och om du fortsätter att förlänga så kan man ju ändå inte hålla på att färga sina egna fransar då det kan komma på förlängningen som då förstörs
  Kommer bli supersnyggt!
  Kram

  1. Ah, tack för infon. Lite olika bud då. Men förstår ju att man inte kan färga samtidigt som man fyller på fransarna nu när jag tänker på det. Jag får väl se vad salongen säger när jag pratar med dem. Vill som du ha naturliga fransar och inga långa solfjädrar på ögonen som bara ser konstigt ut. Tycker jag iaf.
   Kram

 5. Vill bara titta in och säga hur mycket jag gillar din blogg, Louise! Jag är också modell stor (större än jag vill vara :() och vill att du ska veta hur mycket inspiration och pepp jag får från dig, av att läsa om din vardag med kläder, mående, roliga o mindre roliga dagar, igenkänning på ”lyckad midsommar” osv osv!
  En kanske för privat fråga (som du inte behöver svara på om det är för närgånget), hur går det med jobb/sökande o därmed ekonomi?
  Jag är själv ensamstående med två mindre barn (som ju kostar en hel del, o nu är det semester o nästan allt man vill göra kostar pengar…)Känner du ibland att du måste tacka nej till vissa saker (en fika på stan t ex) för att ekonomin inte finns?
  Stor kram till dig och lycka till med träning, heja dig!!

  1. Hej Susanne
   Tack så mycket för pepp och beröm!
   Ja du, det med ekonomin har varit extremt kämpigt det senaste halvåret då jag inte fått några pengar från något håll alls. Så gissa om jag fått tacka nej till mycket. Och jag har märkt att folk slutat fråga om vi ska hitta på saker. En kompis i Skåne sa att hon inte vill åka upp och hälsa på eftersom jag ju inte har råd att göra så mycket. Så det är stressande och pressande på många plan det där. Men det ska lösa sig.
   Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.