Mina favoriter bland nya och gamla parfymer

Inlägget är reklam för NordicFeel och innehåller annonslänkar

Hej på er! Alles gut i det gråtradiga vädret? Själv halvligger jag i sängen och varvar jobb- och bostadsletande med att surfa runt lite och kolla nyheter bland kläder, väskor och skönhetsprodukter. Jag har hittat några favoriter från Campadre jag tänkte visa, men först lägger jag upp ett erbjudande från NordicFeel tänkte jag.

Det gäller nämligen bara i 8 timmar till. Från nu kl 15. De har 20% på ALLT med koden FALL18, och det kan ju vara bra om man tänker sig parfym, krämer och smink till sig själv, eller beställa julklappar. Jag ska själv in och botanisera bland parfymer och smink. De har också rabatt på flera av parfymerna efter den här driven på några timmar.

Länk NordicFeel här

Jag själv älskar parfymer och är inne i butiker och sniffar på nya och gamla minst en gång i veckan. Några parfymer jag doftat extra på är dessa:

Den här är favoriten av de nyare dofterna som jag vill ha. Så underbart god, blommig och varm på en gång. Hallon, vanilj, feminin ros och mysk.Länk till Because its you

Och den här skon från Carolina Herrera. Den finns I två olika versioner, men jag föredrar den här som är originalet. Den känns mjukare och sensuellare på nåt sätt tycker jag. Innehåller jasmin, tuberosa, tonkaböna och kakao (doftar dock inte choklad). Den här finns också i en röd sammetsversion. Länk Good girl.

Den här är ny och himla fin. Jag gillar flera av Paco Rabannes dofter. Den här doftar av ylang-ylang, jasmin, en hint av popcorn(!), sandelträ, myskokra. En kvällsparfym för dejt och fest tycker jag. Länk Pure xs

Den här flaskan i form av ett läppstift kan kännas lite spexig (lite som skon och Scandal) och kanske för ung för mig. Så först var jag tveksam, men jag doftade och gillade innehållet. Den är både blommig, kryddig och mjuk. Toppnoter av mandarin och hallon. Hjärta av ingefärsblomma, gardenia och jasmin. Med ett krämigt ackord av kardemumma. Låter inte så dumt va? Länk Yes i am

Nu känner jag mig väl mer som kvinna än som flicka, så ”Girl of now” är väl ett namn jag inte tycker är bäst i världen då doften känns mer vuxen än flicka  Men jag gillar Elie Saabs blommigt fruktiga dofter, och har just gjort slut på en flaska Resort Collection. Den här doftar av rostad pistage, päron, patchouli och apelsin. Länk Girl of now

Daisydofterna från Marc Jacobs är en favorit för många. Jag gillar verkligen den här Daisy Love. Hjortron, prästkrage och vitt trä låter kanske inte så upphetsande, men den ÄR fin. Länk Daisy Love

Den här gillar jag också. Mjuk och sensuell från Jean Paul Gaultier. Innehåller honung, patchouli, blodapelsin samt gardenia. Länk Scandal.

Och så min personliga favorit som snart är slut. Love love love it! Jag citerar NordicFeel:”  Decadence är en lyxig parfym som öppnar upp med italienska plommon, gyllene saffran och sammetslen iris. Hjärtat innehåller en bukett av bulgariska rosor tillsammans med iris och krämiga nyanser av jasmin. I basen finns flytande ambra, vetiver och varm papyrus-trä som ger doften dess varma och djupa ton”. Länk Decadence

Kolla mer

2 comments

 1. Hej Louise,
  Jag såg en annons i vår lokaltidning om en lägenhet på Södermalm i Stockholm.
  Gissar att du tycker att den är för liten och för dyr men jag ville ändå tipsa dig.
  Bostadsrätt 26 kvm uthyres from 1/12 och tillsvidare. Varmhyra 10.000 kr.
  Står även att den är möblerad.
  Tel 070-7550699 kvällstid.
  Hoppas ju att de ska lösa sig för dig. Mvh Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.