Mina bästa reatips från Indiska

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej kära ni. Trots att jag inte är något reafan så kollar jag lite efter fynd ändå, men på nätet. Det är så mycket trevligare att rea-shoppa där än i butik där man måste trängas med folk. Jag tänkte att ni kanske vill ha några tips så här kommer de. Först ut är Indiskas rea.

Indiska

Den här visade jag för inte så längesen. En klänning jag kikat på och som jag verkligen gillade när jag fick den på mig. Riktigt fin. Nu 299:- (499:-)
Länk brun klänning
Den här jag köp och trivs kanon i. En vegansk mockaklänning som funkar till vardag och fint. Jag gav fullpris (bah) men nu kan man fynda för halva priset. 249:- (499:-)
Länk svart fuskmockaklänning.
Den här sidenklänningen var underbart skön på. Lite för dyr då, men nu är den på rea. Bra sugen. 349:- nu (699:-). Länk Bardotklänning.
Bara för att julen är slut så är ju inte vintern det, den har tvärtom knappt börjat. Så tjocksockar är högst aktuella fram till mars nånting. De här fina drar jag gärna på mig.  Nu 99:- (199:-)
Länk broderade sockar.

Lång gråsvart skjortklänning som också är superduperskön. Tungt fall och härlig känsla i den här. Köpte och ångrade inte mig. Nu är den (också) på rea. 349:- (499:-)
Länk skjortklänning

Den här koftan blir en supersnygg vårkappa(finns i grått också). 399:- (599:-) Länk kofta. 

Mysig långkofta i lila. Finns även i svart(of course) och rosa. Man kan aldrig få för många koftor om du frågar mig ;). Nu 299:- (599:-). Länk långkofta.

 

Tanken var att lägga in andra butikers reor också här men jag hittade visst mer än jag trodde från Indiska så jag delar upp det istället.
Kram på er

Kolla mer

3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.