Min skönhetsrutin innan jag lägger mig

För några dagar sedan visade jag lite från min smink och krämarsenal. Jag tänkte köra vidare på skönhetstemat och visa vad jag använder om kvällarna när sminket ska av. Det här med att sminka av mig skippar jag aldrig.  Hur trött eller för den delen full jag varit så ska sminket bort. Alltid.

IMG_4054.JPG

Jag har skrivit om det här med rengöring förut men det tål att tas igen. Jag antar att de flesta av er gör samma sak, nämligen är NOGA med att tvätta bort alla spår av smink innan det är dags att lägga sig. För min del använder jag de här produkterna. Pads att ta bort ögonsminket med och sedan gel för resten av ansiktet. Jag har även köpt mig en liten borste att skrubba med ibland för att verkligen få bort ALLT. Det finns elektriska sådana som kostar typ en tusenlapp men jag nöjde mig med den här från Åhléns för typ 35 kronor. Har man mycket foundation kan det ibland behövas tvättas i två omgångar. Det första luckrar upp och tar bort det mesta och sedan tar jag lite lite gel till antingen på borsten eller bara som vanligt i handen och sköljer bort det sista.  Ibland avslutar jag med ansiktsvatten också men inte alltid.

IMG_4055.JPG

När jag tvättat klart tar jag och duttar på mig serum. Det tränger ner bättre och återfuktar mer än vanlig kräm. Och efter det en nattkräm. Just nu den som syns på bilden. Jag är nyfiken på den nya jag fått från Bioline men jag vill ta slut på den här först så den inte härsknar.

IMG_4056.JPG

Det här tar jag också ganska ofta innan jag kryper ner under täcket. Dvs en kräm för hals och urringning där man får lite linjer när man blir äldre. Så de försöker jag bekämpa med kräm. Funkar ju att dra ner nattkrämen där också annars. Men nu har jag den här så…Och så en god handkräm att avsluta med. Den här är ljuuuuvlig!

IMG_4053.JPGNu brukar jag ju inte duscha efter alla krämer men jag slänger in en bild på duschtvålen jag köpte idag bara för att den luktar så himla gott. En vanlig billig från Dove. Jag trodde jag köpte ny duschtvål igår men i morse när jag duschade tyckte jag att den såg lite konstig ut. Jepp, jag hade köpt lotion. Fail! Men den här är ett tips. Det står kokos och jasmin så jag var lite rädd att den skulle bli för mycket sololja liksom men det är den inte, bara god. Jag hoppas att de kommer att ha den här i duscharna på Rosa skrot. De håller ju med både tvål, shampoo, balsam och inpackning från Dove i duscharna där.

IMG_4057.JPG

Det var min skönhetsrutin det. Nu ser jag ut såhär, renskrubbad och fuktig i håret eftersom jag verkligen slabbar loss med vattnet när jag tvättar mig. Visst kan man tvätta sig med vanlig tvål och strunta i kräm om man vill det. Det är upp till var och en. Men vill man undvika att torka ut huden och få torrhetsrynkor tjänar man på att ta bättre hand om sin hud. Jag skickar en slängpuss till er som ni ser. Så godnatt och sov gott raringar ♥

 

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.