Min senaste klänningskärlek

Ni som gillar klänningar vet vad jag pratar om nu, nämligen det här med att bli kär i en klänning. Det är ju inte som att jag vill gifta mig och skaffa barn med den, men nästan 😉 Jag vill ha den! Så känner jag för den här metallic-mullvadsfärgade blåsan från HM. Den ser inte alls lika fin ut på bild som i verkligheten tyvärr. Jag borde kanske fota med blixt eftersom den är metallic också. Jag tror det är silver men faktum är att man lika gärna kan ha guld till tänker jag. Jag har hängt undan den här och hon i kassan tyckte också att den är himla snygg. Den går att klä både upp och ner. På med blingbling-halsband och höga klackar så är du klar för värsta festen som bröllop till exempel. Eller lägre klack och bara ett par ringar i öronen samt solglajjor på näsan så blir du uteserverings-snygg.

klanningenjagvillha mullvadMja den ser inte jättekul ut här och ja, kjolen ÄR lite för liten då den är omlott och klänningen bara går upp till stl 42. Men jag lovar, den ÄR sketafin! Och det går nog att sätta några stygn så inte omlotten blåser upp och visar trosorna. Sedan får ni låtsas att jag har fina skor, är solbränd, har fixat håret och blingat mig med smycken. Klocka-bort! Jag avskyr klocka till festklänning, det är otroligt fult, men glömde ta av min här.

viddHär ser man lite mer att den blänker. Priset är 399:- men nej, jag hittar inte den på nätet så jag kan inte länka.

tyget

klanningmullvadPå galgen är den kanske inte roligast i världen men det var färgen som lockade mig att prova. Som ni ser kan man välja att ha den mer urringad också. Jag var dock sedesam och knäppte knappen ;)Det går ju även att ha den öppen med linne under om man inte vill visa jättemycket boobs men tycker att den är för snäll om man knäpper knappen. Jag gillar att färgen och modellen kommer att funka året om.

hmhalsband Blingiga halsband finns ju precis överallt. Som det här från HM för 99:- Länk

gina199Eller varför inte ett snyggt flätat från Gina Tricot? De har halva priset på sina smycken nu (även på nätet, plus fri frakt) så passa på. Det här är jag själv sugen på. Kostar 199:- annars men nu alltså halva det. Gäller till och med 2/6 kl 9. Länk.

10276719853598Och så silverskor till. Det är vad jag själv hade valt i alla fall. Som de här kanske? Det är snyggare med smal klack men enklare att gå med bredare. 299:- på Din sko. Länk

324454598-ce6d0cbf-31d8-402b-ba5f-2974b01c7d5cDe här känns nättare och sexigare än de ovan, men jag vet inte om jag skulle klara att gå i dem. Får väl stå still och se snygg ut bara 😉 Det står att de är i guld men de ser sådär odefinierbara som en del metallicfärger gör så de här lär funka lika bra till klänningen från HM. Eller till en helt annan för den delen. Gillar dem. Pris 349:- Länk

10277766430750Platta silversandaletter på solbrända fötter är inte heller fel. Faktum är att det är väldigt snyggt. 299:- från Din sko (har inte provat så jag vet inte om de är sköna). Länk

324451872-3ddf12a0-b48c-48b9-bb5c-47c0acda0964Platta sandaler är även snygga till maxiklänningar. Jag föredrar det framför höga klackar till en hellång klänning. Det blir lite för mycket av allt för min smak. Så platta it is. De här kanske? Funkar som sagt även till den där klänningen här i inlägget om man vill vara lite mer casual. Eller om man helt enkelt bara får skitont i fötterna av höga klackar och föredrar platta framför smärta. Eller om man byter i halvlek liksom. Dessa silversandaler kommer från Ellos och kostar 349:- Länk

Kolla mer

17 comments

 1. Åh, vilka fina silverskor!!! Nu blev jag kär! 😀 Får dock vänta tills mina fötter har fått tillbaka normal form, graviditeten är snart över o då slipper jag tältkläder o vattenfyllda fötter! Tack för fina shoppingtips!

 2. Jisses den klänningen SKA jag ha!
  Vet inte om det bara är min mobil som krånglar…men på två dagar har jag inte kunnat läsa din blogg på mobilen. Jätte irriterande…jag får ju abstinens! 😉

  1. Hmm, knasigt om det inte funkar på mobilen. Om det fortsätter får du hojta till så får jag kolla upp det.
   Och ja, jag känner likadant med klänningen. Hade ju hängt undan men hann inte dit idag. Får se om det blir den imorgon.
   Kram

 3. Jättefin och glamorös klänning :). Hade kunnat tänka mig den om jag hade lite skôj att gå på. Får hålla mig till lite mer casual, det blir inte så mycket glam för min del. Ser framför mig hur man står i klänningen men snygga sandaletter, stora smycken och sippar på den drink (drömmer mig bort, dags att jobba). Kram

 4. God morgon,

  Vad duktigt och ffa starkt gjort av dig att faktiskt gå från ord till handling när det gäller träning/mat. Ibland skriver du att du hoppas ingen ska ta illa upp eller tycka bloggen är tråkig för att du börjat träna? Jag hoppas den pos feedbacken överväger, detta gör du för din skull och din kropp som du ska ha resten av ditt friska liv, eller hur? Kommer det negativa påhopp är det från missunnsamma som är deppiga. Jag tycker det är jättekul att följa din blogg och perfekt mix av kläder, hälsa och vardag. Fortsätt bara. Jag blir iaf peppad av dig. Du har fått mig att komma igång med träningen, ”om hon kan, kan jag med”. Finns ju eg inga ursäkter men det är svårt att lämna soffan när tröttheten slagit sig till ro i kroppen.

  Kämpa på och om du har en svacka eller saknar ork ska jag och jag hoppas de andra som gillar dig också, hjälpa till med pepp!

  1. Jag har inte sett några negativa påhopp, men självklart finns det ju många som även älskar klädtipsen mm så som bloggen alltid har varit. Jag tycker att Louise håller en riktigt bra balans nu mellan träning och annat i bloggen. 🙂

   1. Inte heller jag har sett några negativa påhopp. Än så länge är det en ok mängd träningsinlägg. Dock tillhör jag dem som föredrar inläggen med klädtips, det var ju därför jag började följa Louise.

    1. Ja mode och kläder lär fortsätta vara den röda tråden i min blogg. Men jag tänker att om jag kan inspirera genom att visa kläder så vore det ju häftigt att faktiskt också kunna inspirera till en god hälsa 🙂

   2. Nej det har inte varit några negativa påhopp, att jag skrivit om det här är mest för att uppmärksamma att det sker en liten förändring i bloggen. Och att en del kanske inte kommer att gilla det. Men i så fall finns det ju fler bloggar, om man vill ha en som inte ens andas ngt om träning. De flesta gör ju trots allt det 🙂 Kul att du gillar balansen.

 5. Hej!
  Jag gillar inte heller den här klänningen, tycker bara att den är jobbig och tar alldeles för mycket fokus från snygga Louise.
  PS. Smaken måste få vara olika 🙂

  1. Haha, vad gullig du är. Fast den ÄR fin i verkligheten. Tycker jag. Men självklart måste man få tycka olika, det vore trist annars 🙂

 6. Jag tycker mycket ser väldigt tråkigt ut på galgen. Därför hittar jag inget när jag är på ”jakt”. Du har verkligen blick för hur det kan se ut på en kropp. Jag tittar och hänger tillbaka. Har alltid gjort så och ännu mer nu när jag tycker det är svårt att prova.
  Så jag är dig väldigt tacksam för att du gör >halva jobbet och ger mig en massa inspiration.
  Tackar och bugar. Kram

  ps Fast det blir dyrt:)

  1. Ja ibland blir det fel för mig också men jag är nog klädoptimist om man kan säga så 🙂 Är glad att du kan få hjälp av alla mina provningar. Allt lägger jag ju inte ut men ganska mycket av det. Menar dock inte att sabba din budget 😉 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.