Min romantiska badrumshylla

Jag måste bara visa er den söta lilla parfymflaskan jag fick häromdagen. Jag och några av mina vänner firade mini jul i torsdags eftersom vi inte setts sen november. När jag öppnade mina paket fann jag bland annat en så söt liten puff-flaska. Ni vet, en sån som prinsessor och Kajsa Anka har. Eller kvinnorna i Mad men. Den passade perfekt in på en av mina badrumshyllor(jag har en så yttepytteliten toa att jag har skruvat upp massor av hyllor för att få plats med mina prylar).

Nu innehåller flaskan dessutom Issey Miyake-parfym
I det andra paketet låg en necessär som matchar flaskan. Bedårande!

Kolla mer

8 comments

 1. Lisbeth Dahl necessär? Visst blir man glad av vackrasaker-stillében!? Välkommen hit förresten, sitter och betar mig igenom din gamla blogg just nu. Kram Linn

 2. Hej Linn
  Javisst är det Lisbeth Dahl. Både necessär och flaskan. Och ja, det är väldigt roligt med fina saker. Jag köper ibland saker bara för att de får mig att le. Jag shoppar nog ganska ofta med själen. Synd att inte inte ett leeende kan räcka som betalning också, hehe.
  Kul att du kikar in i gamla bloggen också så får du lite mer hum om mig. Kram Louise

 3. Hej Caroline
  Visst är den söt? Den är bara i plast så den var billig men jag tyckte jättemycket om den ändå. Tror den kostade typ 50 kronor på Indiska. Skulle gärna ha en i silver eller liknande men det får bli sen, någon gång 🙂

 4. Emma: ja det är fördelen med att bo ensam, jag kan ha det precis hur sött jag vill. hehe

  Marika: visst blir man glad av fina saker? 🙂

 5. Hej! Vad skön du är, ”Big Ass Fashion, hehe!” Bra med kontrast till alla modeller, som de flesta ändå inte ser ut som. Fortsätt så! Och jättefin hylla, du! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.