Min önskiga lista

God söndag på er . Hoppas ni har en bra sådan och ni som har en far i närheten passar på att fira honom. Min egen pappa får sin kram nästa vecka när jag åker ner till Osby, men jag har skickat med en liten present också via Jessica som lovat leverera den 🙂

Jag tänker ju mig en resa till Skåneland nästa vecka som sagt. Det för att krama om nära och kära samt fira lite födelsedag. Nu kommer förvisso Jessica tillbaka upp till mig i veckan för att jobba så jag hade inte firat den helt ensam, men det är ju ändå mysigt att ha mamma och pappa med. Så jag får se om jag åker bil ner på fredag kväll och är nere sent på födelsedagen, eller om jag tar tåget på torsdag eller fredag förmiddag. Vi får se.

När jag ändå är igång och pratar födelsedag så tänkte jag visa vad jag önskar mig, med betoning på önskar. Jag vet såklart att jag inte får dessa saker. Men de är ju även tips för er och jag ska skaffa mig dessa finheter när jag väl har jobb igen.

Örhängen från Caroline Svedbom. Älskar dem.

En snygg guldklocka, som den här. Är lite petig och vet vad jag vill ha när det kommer till klockor. Inte så mycket med märke, men modell och utseende.

Bootsen från Ecco.

Pandora-kängor från Ten Points (Just denna bild från Zoe’s shoes).

Elefantväska från Svenskt Tenn.

Plånbok i börsmodell.

Ja jag VET att jag fyller 45, men jag råkar älska Bukowskis nallar 😛

Gucci Bloom, en mer vuxen önskning. Den här är ljuvlig.

iPhone X. Jag SA att det är en önskelista, inte krav- eller trolista 😉

Någon slags Macbook för min prutt pc är väldigt obra.

Sen önskar jag mig kläder, billiga accessoarer från typ H&M och en massa annat 🙂

 

Kolla mer

3 comments

  1. Härlig önskelista! Älskar smycken fran Caroline Svedbom, jag köpte 2 ringar senaste gangen jag var hemma i Sverige, men nu är jag sugen pa att beställa mer haha….Hoppas att du far nagot fran din önskelista!

  2. Fina saker på din önskelista. Örhängena skulle gärna få flytta hem till mig också. Sen blev jag nyfiken på parfymen för det behöver jag verkligen men jag orkar aldrig testa. Dels är det ju numera oftast inlåst så man måste be om hjälp och sedan tycker jag huvudvärken kommer som ett brev på posten efter lite sniffande. Hoppas att solen skiner på dig och att du har en bra dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.