Julklappar till mig och andra

Godkväll alles.  Nu har denna här pysslat sig lite. Min toaspegel har nu gått från svart till guld och jag andades in en massa lacklukt så jag fick ta mig en tur bort till Hemköp för att inte bli helt snurrig på kuppen. Sedan har jag gjort mat, ätit och kollat igenom julklappar. Jag har nog bara pappa kvar att fixa till. Nu har jag inte så många att köpa julklappar till men de andra är klara. Mamma frågade mig vad jag själv önskar i julklapp. Faktum är att jag inte riktigt vet. Men några saker har jag kommit på och jag tänkte att jag delar dem här med er. Inte för att ni ska köpa till mig utan för att ni kanske kan få tips själva.

Några av länkarna är affiliates, några är det inte.

Den här parfymen fullkomligt älskar jag. Marc Jacobs Decadence. Varje gång jag är på parfymställen så sniffar jag på den. Billigast är den nog på NordicFeel som dessutom har kampanj på den nu. LÄNK

Jag är inget fan av så kallade kändisparfymer, men Emma S doft Rue de Varenne är en av mina absoluta favoritdofter. Förra flaskan är slut och nu önskar jag mig en ny. Finns i både 30 och 50 ml. LÄNK

De här väskorna från Svenskt Tenn har jag velat ha i många år. Jag kan inte riktigt bestämma vilken jag vill ha mest. Om det är Estrid Ericson Elefant LÄNK , eller Josef Franks Manhattan. Den senare hittar jag dock inte på Svenskt Tenns hemsida men den bör ju finnas i butik.

Jag gillar även miniväskorna som är 800 kr billigare och kostar 1 200 kr, fast det är ju en helt annan design då även om mönstret är detsamma. LÄNK

Ja jag älskar väskor så jag önskar mig en till. Den här är från Åhléns och deras egna märke Wera. 899:- LÄNK

Den här klänningen har jag testat och jag tyckte att den är superfin! (ska lägga bild i eget inlägg) Den fanns bara till storlek L i Vilas butik i Gallerian, men jag såg att den finns i xl på nätet. Den röda är organgeröd, den finns även i grönt, svart och så var det nån färg till, blå tror jag. Men jag vill ha svart. Alltid. 499:- LÄNK

En sänggavel saknar jag. Att bara ha själva sängstommen med madrasser gör inte en säng komplett tycker jag. De här stoppade gillar jag. Klassiska och tidlösa. Jag vet inte om den finns i fler färger eller inte. Vit vore fint. Finns på Ikea. LÄNK

 

De här tavlorna alltså. Haléns har många snygga posters och jag gillar verkligen dessa. LÄNKSkulle jag bara välja en hade jag nog tagit den här. LÄNK

Och självklart den här! Ha ha, jag på pricken! LÄNK

Jag har en sådan här kopp men vill ha en till. Jag har för mig att det är 149 kronor för kopp och fat. Finns bland annat på Fröjd af Sverige.

 

En resväska och varför inte den coolaste av dem alla med Star Wars? Den här måste jag ha!En himla bra julklapp till både små och stora tycker jag. Typiskt nog var den slut när jag skulle beställa den på Ellos. Skit! Men den finns HÄR. Även Marvelväskan finns här.

Tycker man nu inte om Star wars så finns det ju enfärgat också. Som den här vita till exempel. LÄNK

Nu när Star wars verkar vara slut så är ju den här också fin. Den syns i alla fall vid bagagebandet. LÄNK

Ja många väskor blev det. Just nu kommer jag inte på mer men jag återkommer. Kram och suss sött.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.