Min nya topp från Kappahl

Om förra inlägget handlade om grubblerier så tänkte jag i detta inte grubbla alls mycket. Snarare bara köra på det ytliga, det vill säga shopping. Närmare bestämt det som fick följa med mig hem från affären i fredags. En tröja blev det. Den röda från Kappahls Hamptons kollektion. Den jag plåtade i deras showroom. Någon undrade när den kollektionen kommer i butik och svaret är nu. Många av plaggen jag såg på visningen finns alltså ute redan nu. Både Hamptons och till exempel den där kamouflageklänningen jag gillade.

Tröjan är riktigt fin och finns förutom i rött även i rosa och blått. Jag vill ha alla tre känner jag. Kanske det blir en till i alla fall för priset är ju bra. Men till att börja med tog jag den röda.

Jag gillar längden på ärmen, färgen och att den är skön. Och att priset är väldigt överkomligt.149 pix
Jag gillar längden på ärmen, färgen och att den är skön. Och att priset är väldigt överkomligt.149 pix
Mina hallbilder blir alltid så kassa eftersom det är det mörkaste stället i lägenheten men så är det ju där speglarna är så... Hur som invigde jag den röda tröjan och mina röda converse igår.
Mina hallbilder blir alltid så kassa eftersom det är det mörkaste stället i lägenheten men så är det ju där speglarna är så… Hur som invigde jag den röda tröjan och mina röda converse igår.
Nya skor ser alltid lite smånördiga ut men de kommer se använda ut snart nog ändå.
Nya skor ser alltid lite smånördiga ut men de kommer se använda ut snart nog ändå.

Här kommer de andra plaggen jag pratade om och som jag plåtade i showroomet. De finns i nätbutiken nu. Har dock inte kollat efter dem i fysiska butiker men de lär ju finnas där också. Tyckte jag såg bild på en tjej i en blogg som hade den vitblå tunikan på sig.

blahampton
Den här blå är om jag minns det rätt mildare i nyansen i verkligheten än på bilden. Topparna går upp till 48/50 och är ganska rymliga. Jag tog den största i min men ska nog testa hur 44/46 sitter om jag köper en till. Blå eller rosa…svårt.
rosahampton
Var i valet och kvalet över röd eller rosa men det blev alltså den röda som vann.
kappahlmilitar
Den här ska jag kolla efter. Snygg och mjuk klänning som funkar både till fint eller om man bara vill ha den som strandklänning. Allt beroende på vad man väljer att sätta till.
299tunikaka
Söt tunika som kostar 299:- Jag vet inte hur överens jag är med blommorna på magen dock. Om de är för söta för mig. Men prova ska jag göra.

Kram! /Louise

Kolla mer

13 comments

 1. Tusen tack för dina Stockholmstips för nån vecka sen 🙂
  Den vita tunikan hade varit hur fin som helst om inte det där på magen var där. Synd!

  1. Så lite så, hoppas ni får/fått nytta av något 🙂 Och ja, det på magen stör mig lite fast i verkligheten störde det mig inte lika mkt. Får prova helt enkelt.

 2. Precis min typ av topp – älskar 3/4 raglanärm! Tyvärr är färgerna lite för ”Lego” för min smak, men mycket bra på dig!

 3. Ohhh funderar på den rosa… måste ha en bra ”reströja”…haha. Men då kanske ärmen är för kort.. kan vara kallt på plan. Snygga är de hur som.

 4. Hej fina Louise

  Ditt förra inlägg berörde mig djupt. Jag har också tänkt så och ibland fortfarande men inte alls lika ofta. Har också haft en bror som är en ängel idag. Är singel sedan 11 år men har en katt som behöver mig varje dag. Jag skulle aldrig välja ett ” bättre-än-ingenting-förhållande ” för att jag är rädd för ensamheten.

  Fina Louise försök att inte tänka sådana tankar, du gör dig själv illa. Våga dagdrömma, det ger inspiration. Gör roliga saker. Men framförallt våga göra dom själv. Att inte undvika att göra det man vill för att det hade varit roligare om man gjorde det tillsammans med någon.

  Jag vet hur svårt och smärtsamt det kan kännas. Till och med så mycket att jag inte var nyfiken längre på vad framtiden skulle kunna erbjuda. Låt aldrig aldrig någonsin dessa tankar få styra hur du mår idag.

  Vad jag bla gjorde var att jag försökte hitta något där jag fick känna mig behövd. Där utseende el om jag hade jobb var fullständigt oviktigt. Där jag kunde vara till glädje för någon annan bara genom att vara mig själv och finnas till. Jag hjälpte diakoner att besöka äldre som aldrig fick besök av någon. Promenader, kaffe och kaka sittandes på en bänk i solen. En varm hand som smeker din kind och tacksamhet lyser i ögonen.

  Kram Anna

 5. Godmorgon!

  Snygga toppar, jag gillade alla färgerna, men en röd till sommaren är ju aldrig fel!;)

  Jag hoppas du mår bättre idag och att dina tankar är lättare och ljusare. Det är väl inte konstigt att du funderar och tänker, låt det bara komma och låt det sen försvinna.
  Jag tycker ändå att du är en kämpe och du fyller ditt liv med bra saker, du ser dom små guldkornen i vardagen…
  Hur går det med dina promenader? Jag hoppas att det går bra och att du kämpar på även om det känns trist och tungt ibland!

  Kram på dig och ha en bra måndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.