Min lördag var såhär

Jag vet att rubriken kanske inte är den mest lockande i hela världen utan tvärtom ganska tråkig. Men lite så har min lördag varit. Den har liksom gått i samklang med vädret som varit grått och småsegt hela dagen.

20140802-232629.jpg Frukost på altanen och då hoppar såklart alltid Maja upp för lite morgongos. Älskar det.

20140802-232724.jpg Klockan tio var det dags för Melodikrysset, det är ett måste när jag är nere hos mamma och pappa. De är inte lika brydda som jag om det, men för mig är det viktigt. När det är löst är liksom lördagen igång. Vilket idag betydde att jag och mamma städade huset. Det var ett riktigt träningspass vill jag lova. Sedan hände faktiskt inte så mycket mer. Det blev en lugn lördag hemma.

20140802-232406.jpg Men jag lockade ändå håret för jag skulle (mamma skulle) ta några bilder på mig. Jag har hur många som helst men de flesta är tagna med mobilkamera och inte alltid så skarpa. Nu behöver jag en högupplöst så jag tänkte att då passar jag väl på att fixa mig lite. Jag målade även naglarna men eftersom vi åt kräftor här ikväll så sabbade jag dem big time. Jäklar vad kräftlukten sätter sig alltså. haha. Vad jag skulle ha den där bilden till får ni se sedan. Om den kommer med.

20140802-232425.jpg Jag lovade ju även att visa vad jag hade köpt på Family house igår. Det blev armband jag gått och tittat på i flera veckor nu. Och de är på halva priset. Så jag högg dem. Jag tycker att de är superfina. De går att ha alla tillsammans eller så varierar man.

20140802-232439.jpg Som här med bara småstjärnorna kanske? Eller två bara att ha tillsammans med klockan. Ni fattar. Jag gillar dem.

Ja det var nog det för idag. Imorgon blir det ett litet inspirationscollage. Ett med en ton av höst men som funkar nu också. Eller kanske inte om det är 30 grader då, men ni fattar.
Okej, slutsvamlat för dagen. Sov sött. Puss /L

Kolla mer

10 comments

  1. Hej Louise! Fiiin du éé i lockigt hår! Snygg i vanliga fall men extra piffig när du har lockat det:) Du ser ut som hälsan själv! Ha det fortsatt gött nere i Skåne 🙂 Marita i Falkenberg; )

  2. Hej vill bara att berätta att det inte går att läsa bloggen direkt från din sida men det funkar via t ex Bloglovin. Värt att kolla på kanske?

  3. Kanonsnyggt armband! Undrar också om du vet om det går att köpa online? Tack för en grym och inspirerande blogg 🙂

    1. Jag pratade med tjejerna på Family House och de hade för sig att armbanden var av märket Passero. Jag vet inte om de säljs på nätet. Imorgon och torsdag samt fredag ska jag ut till Älvsjö på Formexmässan och jag tror att Passero har en monter där så eventuellt kan jag få mer info av dem då. Annars får du testa att googla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.