Min lilla svarta med guldkant

Nu har jag äntligen fått tummen ur och fotat klänningen jag fick hem för en månad sedan. Den svarta med knappar från Ellos. Som finns i randigt också men för min del blev det helsvart. Jag tycker att den här är riktigt fin. Ärmarna är trekvarts och jag vet att en del hatar det men det stör inte mig ett dugg. Tvärtom faktiskt så hade jag inte velat ha hellånga. Med trekvart så syns snygga armband och klockor dessutom.

Länkarna i inlägget är affiliates och alltså ett samarbete.

Jag trivs kanon i den här. Inte för att jag hunnit använda den än då jag tänker mig den mer som höstklänning, men jag kommer troligtvis att ha den här mycket. Till exempel till mina Brako-kängor från Zoe’s.

Den här lär funka för de flesta kroppsformer. LÄNK

Jag har storlek 48 här.

Så här skulle jag gärna styla klänningen. Guldklocka från Cavalli, boots Vagabond, och väska från Littlephant. Allt finns hos Ellos.

LÄNK igen.

27-7869En gul och svart väska att lysa upp mina svarta kläder med står högt på önskelistan. Den här från Littlephant är så fin. LÄNK

Eller kanske i den här modellen om man föredrar att ha väskan över axeln. LÄNK

60-8555Boots från Vagabond. Assnygga både till jeans och klänning. Eller smala svarta brallor. LÄNK

27-1104Klockan från Just Cavalli är blingigare än vad jag brukar föredra i klockväg, men just den här gör mig liksom glad. Den rosa urtavlan och det stilrena armbandet. I like. Dyr förvisso, men man kan ju önska sig i present eller nåt. Eller spara. En klocka har man ju länge dessutom. Finns även i silver med blå urtavla, också skitfin. LÄNK

Kolla mer

15 comments

 1. Så snygg, jag har kikat på den flera gånger sån nu beställer jag den och går såklart in via din länk!

  Du har ju testat några nagellack och undrar om du vet någon röd färg med lite skimmer i? inte glittrig men lite skimrande. Jag ska ju åka till Mallorca i veckan och tänkte att det är fint till solbrännan.
  Kram

  1. Hej raring. Du kommer bli kanonfin i den svarta Ang nagellack så har Mavala ett jättefint rött med skimmer. Som siden. Även Depend har. Ha det så härligt på Mallorca. Kram

 2. Ursnygg, nu blev man sugen på ännu en svart klänning 🙂
  Tycker, som någon skrev i ett tidigare inlägg, att du är snyggare än modellen hos Ellos i klänningen. Kram

 3. Så snygg och stilren klänning! Guldknapparna förhöjer verkligen intrycket. Älskar bootsen också. Vill absolut ha detta 🙂

 4. Väldigt snyggt!
  Materialet beskrivs som stabilt och formfast och det är rätt mycket polyester i materialet. Känns den varm?
  Tycker att det kan bli det när det är mycket syntetmaterial i plaggen…
  /M

 5. Du var kanonsnygg i den kanonsnygga klänningen. Tack för inspirationen du ger oss! Den kommer snart på posten till mig ocks, hade 40 % rabatt så det blev ett kanonbra pris 🙂

  1. Tack så mycket Sus 🙂 Och vad bra att du hade en rabattkod. Jag kan ju tyvärr bara dela de som jag får via Adtraction men annars är det ju fritt fram att använda vad man själv får via mail och annat.

 6. Såg att det var Ellos grejor i det nya programmet ”Jag har inget att ha på mig” på tv 3 med Gynning. Riktigt kul att se när de stylar och fyller upp människors garderob.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.