Min heta dröm om Robban

Godmorgon raringar

Nu har jag haft en riktigt het dröm och såna ska man väl dela med sig av? 😉 Jag träffade en man som sjöng smarta låtar för mig och blev lite kär. Jag kunde inte låta bli att fnissa åt min hjärna när jag vaknade för den hade alltså fantiserat ihop en dröm om mig och Robert Broberg. Var i helsike kom det ifrån liksom? Men jag är så glad när jag slipper mardrömmar att jag gärna drömmer om Robban igen. Är ett stort fan av hans kluriga texter. Så här får ni en Robban-start på dagen ni också.

Puss o kram från mig…och säkert från herr Broberg också. Fast nu är han ju min. För det har jag drömt.

[youtube X42enhLkhnU 720 500]

[youtube Il98AlwYVXk&feature 720 500]

[youtubeplay id=”X42enhLkhnU” width=”720″ height=”500″]

 

Kolla mer

4 comments

  1. Haha,nu fick jag också börja dagen med att garva lite xD Drömvärlden alltså,vad säger man..? Hjärnan har mycket festliga grejer på lager. Ibland känner man bara ett rungande what the hell..?? Hehe..Kram och hoppas du får en bra dag med.

  2. Du har så bra smak. Älskar Robban Broberg. Minns du eller är du för ung när han hade ett barnprogram som robot. Helt crazy. Helt underbart. Ha en fin dag. Bjud på många härliga inspirerade bilder. /Sahra

  3. Just det..skulle ju skriva en grej till. Apropå roliga tjejer..du kanske redan har läst Karins konstgrepp men om inte så är det finaste tipset. Jäkligt skön och festlig,hennes ”veckans horoskop” är dom bästa horoskopen ever. 🙂

  4. Nu fick jag mig ett gott skratt igen! dagens första. Det finns ingen som skriver så roligt som du! Ja, dessa tokia drömmar, synd man inte har skrivit ner alla för man undrar ju ibland vad som döljer sig i det omedvetna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.