Midsommar och flyttdags

Hej på er vänner. Har ni haft en bra midsommarhelg? Jag firade som sagt midsommar med mamma, pappa och mormor i Osby. Vi var inte många men det var trevligt med god mat och mycket musik.

Givetvis ska det vara krans i håret på midsommarafton.
Precis som på de flesta svenska midsommarbord så hade även vi en jordgubbstårta. Och sen matjesill, potatis och alla tillbehör.
Med min älskade mormor Svea.

Jag åkte hem vid tio i tre i går och sedan dess har jag packat och fixat för den här veckan är den sista i den här lägenheten. Flytten går till en annan etta, dock mycket mindre, ca 25 kvadrat skulle jag tro. Den ligger bara ett par minuter härifrån, fast närmare havet.

Så läget är toppen, men den ÄR jäkligt liten så jag vet inte hur jag ska få plats med mina prylar. Det mesta får helt enkelt stå i källare och på vind tills jag flyttar igen, och då förhoppningsvis till en tvåa. Jag känner att jag är väldigt klar med små lägenheter snart. Dock är det bra hyra och sådär, så jag får bo här ett tag så får vi se vart jag hamnar sen.

Det var det för nu från flyttkaoset. Kram!

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.