Midjemarkerande klänning i blått

Inlägget är reklam för Indiska och innehåller reklamlänk
Som ni vet så gillar jag kläder som markerar att jag har midja. Jag känner mig kvinnligare och snyggare då än om jag har helt raka överdelar eftersom jag blir fyrkantig då. Framhäv det ni gillar med er själva. Om det bara är delar så framhäv dem ni gillar mest. Ben, byst, midja, nyckelben, rygg osv. Det finns alltid något 🙂
Den här klänningen i modell Runa köpte jag förra året, fast en var mer vit/blå än blå/vit har jag för mig (ska leta fram den). Eftersom jag gillar starka färger eller svart mer än pastelligt och vitt så är den här mer jag. Får kanske ta och sälja förra årets variant. Länk klänning.

Midjemarkerare.

Ja den där midjeranden kanske försvinner in lite i valkarna där bak, men det skiter jag i. Jag ser inte min rumpa, och om den stör någon får hen titta bort.

Eftersom det kommer in nya fina klänningar i massor till Indiska nu så blir det en del inlägg från dem, hoppas det är okej. Men jag är så glad att jag äntligen hittar fint där igen.

Kram på er.

 

Kolla mer

8 comments

 1. Kul att du provar på Indiska igen. Det var det som fick mig att börja följa din blogg och köpa klänningar. Sedan har jag blivit kvar p g a allt annat. Kram Helena

 2. Hej! Vad har hänt med bilderna i inläggen från maj 2012 och tidigare? Har du raderat dem eller varför syns de inte? Jag har inte följt bloggen från början så jag gillar att läsa äldre inlägg nu efteråt…

 3. Hej!
  Tack för alla trevliga tips om kläder, smink etc….
  Har b.l.a varit inne på Indiskan o köpt några klänningar som du rekommenderat.
  Läser din blogg varje dag, mycket bra o intressant.
  Kram Camilla.

 4. Tack för alla fina tips – börjar få svårt att motivera för maken varför jag behöver så många klänningar… =)
  Köper GÄRNA din klänning från förra året om du vill sälja!
  /Charlotte

  1. Hann inte se resten av kommentaren innan jag svarade, men det får du gärna göra 🙂 Ska leta upp den (har inte plockat ner alla klänningar från sommarlådorna).

   1. Låter toppen, tack! Hör gärna av dig vid tillfälle när du vet vad du vill ha för klänningen. =)

    //Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.