Marint tema på Lindex.

Varje vår kommer det tillbaks, precis som flyttfåglarna och snödroppar. Vad? Jo det marina temat i modevärlden. Marinblått och vitt med accentfärger på den röda skalan. Vanligast är rött, förra året var det orange som stod för färgklicken i det blåvita och i år är det cerise och rosa som piffar upp. Och jag gillar det. Förutom marina kavajer och koftor så är det mycket jeans nu. Överallt. Så jag spikade ihop ett litet kollage med kläder från Lindex.

20140224-011641.jpg      Allt från Lindex

20140224-011659.jpg                                              Här provar jag den randiga koftan med ett vitt linne under. Dock hade jag nog hellre velat ha ett marinblått. Det där på Lindex i kollaget är inte helt rätt i färgen men om jag inte hittar något närmare (det vill säga mörkare blått) så lär jag nog knipa ett sådant.

20140224-011719.jpg                                          För det vita känner jag mig för blek för än så länge. Och jag tror nog att jag kommer att satsa på Indiskas långa vita i så fall. Men koftan, den vill jag ha så det skriker om det! Jag testar xl på bilderna.

Kram på er! /Louise

Kolla mer

7 comments

 1. Hej!
  Oj vilken ursnygg kofta. Vad synd att jag använde min 20 %-kupong på en vara i lördags….Men nu är det ju lön, så det får nog bli den här koftan i alla fall.
  Ha det bra i vårsolen!

  1. Ja jag ska på ett event på Lindex i övermorgon, då de har 20%. Hade gärna knipit den då men med miljoner andra kunder där så kanske den inte finns kvar i min storlek. Vi får la se. För jag vill hemskt gärna ha den 🙂
   Ha det fint du också!

 2. Koftan är riktigt fin! har dock alldeles för många redan. Har du sett några fina kostymbyxor i stl 44/46? tycker de odftast blir så små i benen. Man vill ju ha dem raka. Tipsa gärna!

 3. En liten förlåtelse! Menar absolut att du inte måste försvara dig och visa dej varje stund, eller vad du köper! Men känner ändå att du inte kanske skulle bära allt du visar…. Har säkert fel!

 4. Kommer ändå och tro att du inte köper deras erbjudanden! Cykeln? Och dina erbjudanden ! Då er du köpt så köpt! Vad kostar det?”

  1. Ja man kan köpa annonsplats i min blogg. Nej jag har inte haft råd att köpa cykel(och som du såg där skrev jag att det var ett samarbete, vilket inte betyder att jag inte väldigt gärna hade velat ha en sådan cykel). Om du inte gillar min blogg och tror att allt jag skriver om är sponsrat så har du fel, men du behöver alls icke läsa här om du ändå tror det. Skriver du fler sarkastiska ”ursäkter” kommer jag att blocka dig. Min blogg, mina regler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.