Manrinblå toppar och trasiga jeans för denna här

Innan jag lägger ner bloggandet för kvällen så tänker jag passa på att ge några blå tips också. En tröja, en kofta och ett par brallor. Allt inköpt via Haléns. Så inlägget innehåller adlinks och i är samarbete med nyss nämnda företag. För jag är fortfarande inne på marinblått. Det har ju hållit i sig ett ganska bra tag nu faktiskt. Så jag passade på att prova några blå toppar samt ett par trasiga jeans.

Det här är min favorittröja just nu. En tunnstickad sak från Only som är så jäkla skön. För 249 kr får man kanske inte toppkvalitet men den håller den här vintern och är sådär lagom tjock. Länk tröja

Jag har storlek large i min tröja och det blev hur bra som helst med tanke på att den är vid i modellen.

Och så trasjeansen då. Sådana med råa kanter. Hade det varit sommar hade jag nog tagit den kortaste längden av de två men nu är det fortfarande vinter så jag valde ett par som täcker anklarna.

Fast jag kunde nog tagit de korta ändå. Ja ni vet, velande hit och dit. Men jag orkar inte byta. Jag har 52 i dessa.
LÄNK jeans.

Just det ja. En piffig detalj på den i övrig släta tröjan.

Och så en kofta. En blå kofta.

Den här kommer från Vero moda och kostar 249 pix.  Jag beställde alltså från Haléns och tog storlek xl. Så skön. Jag hade den igår på dagen med det marinblå linnet från Indiska jag skrivit om tidigare. Matchy match. Länk kofta.

Det var det för nu. Fler tips och trix imorgon. Och säkert tankar och lite annat också. Men nu är det snart sovdags här faktiskt. Både jag och Rebecca som lånar min soffa ser nästan i kors. Mest jag tror jag. Fast vi orkar nog med en balja te först.
Puss, kram och sov så gott.

Kolla mer

7 comments

  1. Hej
    Har följt dig ett tag nu o måste bara säga:Tack för att du visar alla fina kläder o inspererar alla oss som drar en större storlek tänkte testa o beställa jeans från både Halens o Cellbes men är osäker på storleken. Drar st.50 om jag köper på HM,har du koll om de är samma? Tacksam för svar. Kram

  2. Hej, hej, länken till koftan går till en V-ringad modell. Jag gillar den du har på dig som har rund hals. 🙂 Kram

    1. Det är lite oklart än, vi skulle diskuterat framtid i fredags men då var jag sjuk så jag återkommer när jag vet mer. Menar inte att hålla någon på halster men roligare att skriva när jag vet lite mer liksom 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.