Mannen under sminket

Jag såg nyss den här videon via en vän på facebook. Jag blev så fast att jag måste dela med mig. Att han ser ut sådär under sminket liksom. Att det brukar vara tvärtom. Det är svårt att smälta men så in i helsikes fascinerade när någon vänder upp och ner på ens vanliga syn på världen och människor.

[youtubeplay id=”iLpbMqQMelk” width=”720″ height=”500″]

Kolla mer

16 comments

  1. Rebecca: Ja det är nog inte många killar jag hade bett att snälla älskling, ta på dig det där heltäckande smincket idag är du snäll för vi ska träffa min mormor.

  1. Helena N: Ja filken är otroligt häftig och jag håller med om det där med att ha förstört sig. Han hade stuckit ut ändå eftersom han är snygg i sig själv. Men han tjänar säkert grova pengar på att se ut som en Zombie. De lär han behöva sen när han tröttnat på att se ut så 😉
   Kram!

 1. Han var ju riktigt snygg ju! Med smink på. Varför har man valt att tatuera sig som en dödskalle..?

  ps: förresten, passar på att tacka för väsksajttipset blingit.se jag beställde en supersnygg väska därifrån igår som jag väntar ivrigt på. 😉

 2. Ja visst reagerar man och tänker, jamen…han är ju snygg (jobbar som modell tack vare sina groteska tatueringar-google google), hoppas han kommer kunna ta bort skiten med laser en vacker dag. Så tänkte jag.

 3. Jag läste att han är sugen på att operera bort näsan och öronen också så killen vill verkligen gå ALL IN…. crazy är väl bara förnamnet 😉 Hade jag varit hans mamma så hade jag gråtit av lycka när jag såg honom sminkad 😀

  1. Mysan: herregud vad sjukt om det är sant. att han vill operera bort näsa och öron. dumhuvud. Jag hoppas det är en skröna för annars föll han så otroligt lågt i mina ögon. Ja fy om ens son kom hem sådan..med eller utan öron. uuuh.

 4. …alltså han skulle vilja att det fick att sätta dit proteser som skulle gå att knäppa av och på men tur nog så står kirurgerna knappast i kö för att få utföra en sådan galen operation…

 5. Han var ju fruktat söt med sminket på måste jag säga.

  Själv sitter jag mest och funderar på vilket smink det var dom använde, känns som att jag skulle behöva lite 😛 (Dom kanske sa det men nu tittade jag utan ljud, försökte pausa men lyckades bara få se make up removern)

  1. Anna G: Dermablend professional står det i början av filmen och på tuber och burkar. Verkar ju fungera väldigt bra om man säger så….

 6. Tycker videon är så jävla cool. De har ju dock spraysmink också. Det har kanske inte var man hemma precis 😉

  Måste kännas väldigt naket att se sig själv utan alla tatueringar, när man är van med dem på. Älskar för övrigt hans tatueringar, vilket jävla commitment! Bland de snyggaste tatueringarna jag sett.

  Det var ju hur häftigt som helst, när en av karaktärerna i American Horror Story fick samma tatueringar ditsminkade.

  Avundar verkligen folk som vågar sig på helt galna grejer. Själv är man ju en mes. Jag har inte en enda tatuering, för att jag är så himla velig. Och så ser man killen som bara kör all in.

 7. Jag tycker hans tatueringar är snyggt gjorda och jättecoola! Nån ska ju vara den också, hans liv är hans eget och inte hans mammas. En bra mor är väl lycklig så länge sitt barn mår bra. Sjukt cool video är det iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.