Mannen i mina drömmar och talet 39

Drömmar. Det har jag så himla många mest hela tiden. Både på dagen, men framförallt om nätterna. De på dagarna går ju att styra och förklara, men de nattliga – ja det är så himla konstigt med drömmar.

Jag vet att en del inte minns sina drömmar, andra drömmer och vardagliga saker som ibland blir lite konstiga(gå till jobbet och så var det helg och ingen där).

Och så finns de såna som jag som har en hel jäkla bio i huvudet. Det kan ju låta kul men det är jobbigt för mina drömmar är oftast väldigt detaljerade och fartfyllda. Inte sällan stressdrömmar. Så jag är helt slut i skallen när jag vaknar. Ofta mycket tröttare än när jag somnade.

Jag gör så himla mycket när jag sover. Ibland är det roliga och spännande filmer, och en sådan måste ju ha musik. Så det har jag komponerat. Tyvärr minns jag bara musiken en kort stund efter jag vaknat. Jag har flera gånger tänkt att jag måste ta och nynna in mina låtar direkt när jag vaknar för en del har varit riktigt bra, haha.

Jag vet att jag löst mattetal, krångliga såna i drömmen. Långa ekvationer och formler. Jag har kunnat dem. Faktum är att jag tror att hjärnan gräver fram saker ur vårt minne även när vi sover. I natt hade jag till exempel en väldigt konstig dröm.

Jag var med ett gäng skönhetsbloggare på Hotel Ritz i Paris. Kanske inte så konstigt med tanke på att man ser bilder från Paris på Facebook, jag bloggar osv.

Men jag var uppvaktad också. Av en man jag blev väldigt intresserad av och som jag visste var känd. I drömmen försökte jag komma på vad han hette. Och kom på det. Harry Connick Junior!

Drömmannen?

En skådis som ju finns på riktigt. En jag aldrig fantiserat om eller ens tänkt på. Hur i hela helsike kunde han komma in i min dröm? Jag har inte sett film med honom på…jag vet inte när. Och namnet? Hur kom jag på det? Och mindes när jag vaknade. Jag var tvungen att googla för att se om det stämde och jodå, det var han. Wut liksom?

Det var mycket om ett förvaringsskåp också på det tjusiga hotellet. Det hade nummer 39. Jag letade och letade efter det där skåpet för det var så många rader skåp. Jag hittade det några gånger, sen slarvade jag bort nyckeln och hittade inte skåpet, och så höll det på. En ganska positiv men stressande dröm.

Jag kollade upp lite om talet 39 och att det ska betyda att jag kommer att släppa negativa tankar och låta det positiva komma in. Jag ska släppa allt som sårat, besvikelser och bitterhet.

Det stod en massa, även om kärlek. Bland annat det här ”the challenges you are facing now will soon be replaced with something wonderful.” Det hoppas jag på, 39 verkar bra.

Sedan drömmer jag rena och skära mardrömmar också som är så otäcka att jag svettas och gråter. Det är lik, kroppsdelar, mord (både jag som mördar och andra som mördas). En del drömmar är bara otroligt märkliga, andra roliga, en del spännande a la biofilm, andra romantiska osv.

Nu har jag precis kollat Skönheten och Odjuret så jag hoppas sömnen blir inspirerad av de romantiska delarna av den när jag strax hoppar i säng.

Men ändå…Harry Connick Junior? Va fasen liksom. Jag kom på nu att Donna Karan bjöd honom till sin lyxvilla i Rom, och han ville ha med mig. Synd att han är gift. Och att det var en dröm 😄

Var fick min hjärna honom ifrån?

Ja det var lite om mina drömmar (och mardrömmar). Drömmer ni mycket?< strong>Puss och sov gott ❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Det märkliga är att ofta då man drömt om en helt random person, t.ex. nån man inte sett eller ens tänkt på på 10-15 år så dyker de oväntat upp dagen efter. Nu lär det kanske inte hända med Harry i din dröm, men kanske ser du honom på tv ikväll eller nåt?

  2. Jag brukar oxå kunna drömma en del och ofta minns jag drömmen på morgonen men det är sällan mardrömmar. Den senaste var att jag fick ett sms från ett ex som jag inte tänkte svara på, men brorsan sträckte sig efter min mobil och tänkte göra det. Så jag slog honom i ansiktet. Med min nya mobil. Han fick sår över näsan och jag fick dåligt samvete.

  3. När jag var yngre drömde jag mycket mer än jag gör idag (som jag kommer ihåg när jag vaknar alltså). Hade en period där det i drömmen rann gröna siffror mot en svart bakgrund (som i filmen Matrix) och i alla siffror fanns tal jag skulle hitta och lösa. Den drömmen var återkommande och väldigt stressande… jag minns att jag aldrig kände mig utvilad under den perioden. Så drömmar kan vara härliga men också stressande och jobbiga.

    Jag håller tummarna för 39-drömmen!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.