Måndag morgon

Godmorgon vänner! Måndag morgon och jag sitter på vårdcentralen och väntar på min tur. Det är proppfullt här och man kan riktigt känna hur bacillerna far runt i luften. Upp till två timmar kan jag få vänta. Snacka om långtråkigt.

Nu är det fjärde gången jag är här och idag har jag krävt en annan läkare än han jag råkat få de tre andra gångerna. Helgen har gått i feberns och trötthetens tecken. Pyjamas på. Jag älskar verkligen min nya pyjamas men jag skulle kanske tagit en storlek mindre i byxorna då de töjer sig. Jag tror jag ska ta och köpa mig ett par till.

20131125-090742.jpg Så här snygg har jag varit hela helgen.

Efter läkarbesöket blir det att pilla i mig en alvedon och åka till frisören. Orkar egentligen inte men en redbull ger mig nog lite skjuts. Jag är så trött på mitt hår att det liksom är ett måste.

Sådär, nu har jag fördrivit lite tid här. Puss o ha en fin dag alla❤

Kolla mer

16 comments

 1. Krya på dig. Måste kännas så otrolig jobbigt att hela tiden vara sjuk. Hoppas att du denna gång hos läkaren får den hjälp som du behöver.

 2. Stackare! Men bra att Du tagit Dig till läkare igen, hoppas Du får hjälp den här gången. Och lite egentid hos frisören är välgörande!

 3. Hoppas du får en vettig läkare,som tar tag i din situation! Njuuut av stunden hos frisören,är ju såå skönt att få bli fin i håret!..När du känner dig risig i kroppen..är det härligt att få bli fin på knoppen!! 🙂
  Sköt om dig,och KRYA PÅ DIG!

 4. … åh, gud vad jobbigt!!! Skönt trots allt att få gå till frisören. Det skulle jag också behöva, men men… Önskar dig iaf god bättring och nu måste det vända så du blir frisk nångång!
  Ha de gott och krya på dig nu.

 5. Stackars dig!! Vilket elände, jag ska hålla tummarna för att du blir utredd ordentligt och sen får hjälp att bli (och förbli) frisk!! Beundrar dig för att du i alla fall orkar ta dig ut och visa oss nya kläder och även blogga såklart 🙂
  Ta hand om dig

 6. Nej, gå inte till frisören när du är sjuk! Tänker inte folk på att de kan smitta ner andra? Onödigt att smittor bara vandrar runt hela tiden..

  1. Men jag har haft det här i tre månader, jag kan inte sitta i karantän så länge. Och vad jag vet har jag inte smittat ngn under den här tiden. Jag har dessutom berättat om mitt mående när jag varit på olika saker så får de bestämma om de vill ta sig an mig. Som när jag färgade ögonfransarna och när jag skulle få massage. Och berättat för mina vänner. Men tror som sagt inte att jag smittat någon, det borde ha kommit fram vid det här laget så därför vågar jag mig ut på olika evenemang.

 7. Har tänkt länge att jag ska skriva till dig och skicka en krya-på-dig-kram! Du piggade ju upp mig när jag var sjuk genom att hjälpa mig att köpa Miss Li-klänningen. Men jag var bara sjuk en vecka… Den här evighetsfebern du råkat ut för verkar ju helt galen. Dags att bli frisk nu!! Hoppas du fick en läkare som vill gå till botten med detta nu! Kryakram och även en sen grattiskram får du här!!
  Marika

  1. Tack gulliga Marika! Har du använt den gröna än? Jag har sparat min, tror jag kör den på julafton. Grönt hör ju också julen till 🙂

   Nja, den här läkaren verkar inte heller så värst intresserad utan försökte mest bara skylla det på min tidigare depression. Hur man nu får feber av det? Speciellt som jag mår bra nu. Så nej, han verkar inte vara mycket att hänga i granen den här heller.

   Kram och tack för krya och grattiset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.