Månadens Glossybox

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox

Sådär, NU kommer äntligen Glossyboxinlägget.
Lådan gav min stora förhoppningar, den var riktigt fin tycker jag.


Innehållet går i hudvårdens tecken. ♥ Jag redan har den sketabra krämen från Cetaphil. För den som inte har så kan jag berätta att den är en riktigt bra kompis att ta till när man är torr och kliig. ♥ Den gula tuben från Dr PawPaw har jag med mig till Osby men har inte provat än. Den ska vara bra till både läppar, händer, nagelband och annat så den låter ju himla bra. Lite som en 8 hour creme.♥ Rengöringsgel som blir till milk från Naobay. Kanske bra för riktiga torrisar då den innehåller oliv- och mandelolja.♥ En liten tub ansiktskräm från L’Occitane. Ett märke jag testat och gillar, framförallt har jag fallit för deras handkrämer. Men jag ska prova den här också.♥ Och så en ögonskugga från Hot Makeup. Tyvärr var min trasig så jag har inte provat den.

För den som vill testa så har ni en länk till Glossybox här. 139 kr/mån. Ingen frakt. En liten kul present till dig själv varje månad. Perfekt present dessutom.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.