Man kan inte ha för många svarta klänningar

På sistone jag har hittat så många fina klänningar – som passar mig! Det måste vara så här det känns att vara smal och faktiskt hitta en massa fint som passar, och inte bara sånt som finns i min storlek och hoppas att det finns något snyggt där.

Det är nog därför jag köpt så många, för många, på sistone. För jag är rädd att de ska ta slut liksom. Att butikerna ska ångra sig och komma på att visst ja, tjockisarna ska vi ju inte sälja till. Så som en del redan gjort.

Några som tagit ett steg som glädjer mig är att Kappahl börjar ta in fler och fler plagg upp till xl i sitt ordinarie damsortiment. Förr hade de upp till 48/50 och självklart xl, men så hände något och alla tjocka skulle bara gå till xlnt-hörnan. Men nu har jag som sagt hittat flera plagg i xl. Jag hoppas verkligen att de kommer att fortsätta så.

Den här svarta. Den funkar både till vardags och fint. Finns även i orangerött. Men ni känner ju mig, svart är min grej. Jepp, jag har provat den flera gånger. Både i xl och large. Båda funkar. De har inbyggt linne så det inte blir för klyftigt. Fast i xl får jag justera överdelen lite så den inte halkar runt för mycket. Men jag gillar verkligen den här. Den är lagom sommarfin och perfekt för ett glas rosé med vänner på nån uteservering. Antingen genom att ta på sandaler i till exempel guld, eller nån annan snygg sandalett. Eller sneakers och jeansjacka om man känner för att klä ner den. Kostar 299 kr.

Det var mitt svarta tips för idag. Eller orangeröda då om man föredrar det 😉

Kolla mer

4 comments

  1. Hej!
    Har du en länk till den här fina svarta klänningen? Har kollat Kappahls sida men hittar den inte 🙂

  2. Tack snälla! Och den finns i min storlek i Skellefteå! Måste testa den imorgon, blir lunch nöjet 😉

  3. Tack för att du visade den klänningen, hade nog aldrig sett den hänga där på galgen annars! Superfin med spetsen som tittar fram! Blev köp:-)

    Sköt om dig❣️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.