Mamma och pappa på besök

Hej fina ni! Tack för alla härliga kommentarer❤️ Jag lovar att svara men än har jag inte haft tid, för idag kom mamma och pappa på besök. Så vi har röjt järnet och burit upp lådor till vinden och ner med annat i källaren. Så nu börjar jag snart kunna se att det här blir nog bra.

Efter röjet tog vi bussen till Triangeln för buffé och en liten(jätteliten – vi gick bara in på Normal). Vid sju drog de hem till Osby igen, och T kom hem från sin jobbresa och hämtade mig.

Så nu är jag hos honom, men sen ses vi inte på några dagar igen och under den tiden ska jag fixa klart och även passa på att visa lite klädtips. Jag har flera fina plagg på lut så håll ut! 😊

Puss och kram så länge!

Kolla mer

3 comments

  1. Skönt med variation på dagarna 🙂
    Föräldrar är toppen när det gäller fixa o dona ❤️
    Hoppas du kan bo kvar i den här lägenheten länge 🙂

    1. Den här är i andra hand så jag tror inte det blir mer än ett år. Och helt ärligt vill jag bo större än så om ett tag så då får jag ta en ny flytt. Men för nu är det bra med billig hyra och bra läge 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.