Lugn söndag och klassisk vårklänning

Godkväll vänner. Hoppas ni haft en fin söndag. Min egen har gått i trötthetens tecken så jag sov både middagslur och eftermiddagslur idag. Och nu ska jag strax släcka.

Mycket mer än så har inte hänt. Vi har ätit våfflor och tittat på ”En man som heter Ove”. En kul sak med den filmen var att en skådisarna i smårollerna(hon med hunden) måste ha varit en tjej som varit dagbarn här hos mamma. Ngn som vet om det är Jessica?

Jag tänkte blogga om lite skönhetsprodukter men det är enklast i datorn så jag tar det imorgon, för just nu ligger jag i sängen med bara mobilen. 

Men för att det inte ska bli ett helt meningslöst inlägg kan jag ju visa en klänning från Lindex som jag provade för någon vecka sen.  Den här klänningen och väskan går i de ständigt återkommande färgerna blått, vitt, rött. Ingen vår utan denna kombo på något randigt.
Jag testade xl här men den är som synes ganska stor i stoeleken, det blev lite nattlinnekänska.
Så jag provade även i large några dagar senare och den sitter bättre. Även om det kanske inte ser så ut på bilden för det är em sådan där provhytt jag avskyr, en sån med hårt ljus enbart uppifrån som ger jättefula skuggor. Jag kan verkligen inte förstå varför man har det så? Det gynnar ju både kunder och försäljning om man inte ser hålögd och extremt stormagad ut när man står där och provar…

Det var allt från mig för ikväll. Over and out. Sov sött alla 💕

Kolla mer

5 comments

  1. Hej Louise! Du är jättefin i klänningen! Väskan med rosetten är så fin, varifrån är den? Kram till dig och tack för toppenblogg ❤

  2. Vilken söt väska!
    Jag hittade några söta i nude/rosa hos Accent, men för de priserna borde det vara äkta vara och inte plastvarianter som det tydligen var.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.