Luden apa och sportig hoodie

Hej mina fina! Fasen vad gött att flera av er också är på tåget med att gå vidare. Släppa gammalt skit som skaver och se framåt. Försöka göra sig av med känslor och beteenden som ändå inte leder till något gott. Låtom oss göra detta 🙂

img_0671.jpg

Idag har jag funderat mindre och har dessutom kunnat av en vacker höstdag. Största delen av dagen var i alla fall solig. Jag fixade med en del ärenden och ringde ett samtal som kanske kan leda till något kul. Mer om det sedan. Efter det gav jag och mamma oss ner till byn (man säger inte in till stan här för Osby är ingen stad) och kolla in den nya secondhandbutiken plus apotek och lite sådana saker.

Att handla med mamma är något av det stressigaste som finns. Hon har noll ro att gå runt och kolla som jag, därför hann jag inte titta på allt jag ville. Får bli en ny tur på fredag. Men jag köpte i alla fall en tröja och en apa. Ja en apa 🙂 Jag kunde inte motstå ögonen på den där.

img_0727.jpgJag menar, hallå, den kunde inte sitta kvar där nere så han fick följa med mig hem. Kidnapparna fick 30 kronor och så var han fri.

Jag tänkte tipsa om att Cellbes har 20% på hela ordern med koden 2455. LÄNK till Cellbes här. Här nedan tipsar jag om träningskläder men jag har även köpt flera snygga byxor från dem. De har en del som är lite för damigt för mig, men som sagt  bland annat mina ormskinnsbrallor och ett par andra byxor kommer från dem. Plus en massa annat.

img_0674.jpg Väl hemma igen kom jag på att jag ju inte visat er min nya träningströja. Eller hoodie snarare. Nu har jag ju inte kunnat träna eftersom jag varit sjuk. Men det kommer. LÄNK här. Finns i storlek 34/36 – 62/64. Jag har 50/52 i min.

img_0696.jpg Det kan vara svårt att hitta träningskläder som går upp i storlekarna, men Cellbes har. Det har även Röhnish från vilka jag har flera plagg. Dock är de ungefär dubbelt så dyra. Och satsar man då kanske på att gå ner en del i vikt i samband med träningen så kanske man inte vill satsa en massa på dyra kläder som förhoppningsvis blir för stora om ett tag. Men något måste man ju ha.

408221-product-magnify-large När jag beställer kläder brukar jag kolla kommentarerna först. Men oftast blir jag inte klok på dem för folk tycker så himla olika. Någon tycker att ett plagg är jättelitet och en annan att det är stort osv. En kvinna hade skrivit att den här är knottrig och liten. Jag tycker att den är skön och lagom i storleken. Så…vahettere…

img_0723.jpgJag gillar inte när andra tar bilder på mig. Jag ser tjockare och fulare ut på nåt sätt än med selfies. Mysko det där. Kanske är de för att man slappnar av mer när man tar själv? Eller så förfalskar mobilen och speglar bilderna så man ser annorlunda ut.  Hur som så har ni båda delarna här. Selfies och mammafoto.

Imorgon kommer jag att lägga upp en tävling här i bloggen så glöm inte att kika in då!

Puss och kram på er.

Ps. det ska stå överst att länkarna är affiliates men nu kommer det längst ner. Stäm mig om ni vill 😛

Kolla mer

4 comments

  1. Vad finns det för några Secondhand -butiker i Osby? Bor några mil därifrån, men funderar kanske på att åka dit en dag å strosa runt !

    1. Det finns flera stycken. Dock inte öppna alla dagar. Tis, fre och lör. Finns Filippos secondhand, Osby förmedlingscentral(fd Hyllan), Röda korset och Canville. Kan ha missat ngn men de vet jag iaf. Har inte varit på Canville än, får ta det på fre eftermiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.