Louise hjärta jumpsuit

God söndagsmiddag på er! Eller tja..klockan är ju halv två nu om man kommit ihåg att ställa fram klockan.

Kommer ni ihåg den där jumpsuiten jag provade på hm för ett tag sen? Jag har bara hittat den upp till L i butikerna(HM) men på nätet finns den upp till xl så den ville jag prova eftersom large inte satt bra över låren. Igår fick jag hem den och som jag gillar den! Jag har inte blivit färdig att ta bild än men vill ändå passa på att tipsa den som vill ha ngt nytt festplagg att beställa denna! Jag kände mig jättefin i den. Xl faller fint som tusan och eftersom det ju är ben i en byxdress så slipper man det där skavet mellan låren som man lätt får om man inte har strumpbyxor eller annat (jag vet att många har leggings pga detta problem men det ÄR fult, jag står för det. Det finns andra lösningar)under. Men här behövs alltså inte det. Den är lite lång i benen på mig som bara är 165 men det går ju att lägga upp…Lovar att återkomma med egen bild men tänkte ändå tipsa innan den tar slut.

Tegelröd låter kanske inte som en upphetsande färg men den är verkligen snygg. Jag ser framför mig hur snyggt det kommer bli när jag är brun. Det var kärlek här kan jag berätta. 199:- kostar denna toppendress.

Kolla mer

11 comments

 1. Den är verkligen skitsnygg! Men ganska djup i ryggen..du som provat,hur funkar det med bh??Behöver man linne under eller?=)

  1. Lena: ja jag såg på bilden hur djup ryggen ser ut där men den är inte lika djup i verkligheten. Jag hoppade i den nu och slängde på mig en bh för att kolla igen men nope, bh-bandet syns inte, kanten på dressen går ovanför så det funkar finfint med bara bh under 🙂 Ingen bild nu heller eftersom jag varken ens duschat eller borstat håret idag. Så piffig är jag när ingen ser mig. hehe.

  1. Karina: jadu och när jag testade den igår hade jag dessutom ett extra skärp med tofsar som hängde ner så jag hade fyra(!)tofsar. Jag tror Maria hade varit stolt över mig. Hon vore ju absolut den ultimata reklamen för den här dressen.

 2. Usch för leggings. En vän till mig sa (när jag hade noja över festkläder) ”men du kan väl ha leggings och en snygg tunika – det har ju många som är lite mer kurviga”… ehhh jag VET och det är skitfult. Man ser ju bara ännu större och patetiskt ut. Nääääääää uuuuuhhh för leggings. Det kan faktiskt bara se ok ut om man är riktigt riktigt SMAL. Och knappt då heller. Men det är ju bara MIN åsikt så ingen behöver tycka som jag haha.

  1. Haha, ja det är ju en klassisk outfit om man är rund. Tunika och leggings. I det där bloggbråket som blossade upp häromdagen så togs bland annat mitt tyckande om leggings upp. Då kunde jag inte låta bli att skratta. Om man kallar mig något i stil med ”beklämmande ofashion” som någon gjorde men ändå förespråkar leggings så…tja. Då blir det lite komiskt för vad jag vet kryllar inte direkt modesidorna av leggings. Speciellt inte de där vadlånga historierna med spetskant. Folk får ha dem och älska dem hur mycket de vill ,så får ju vi andra tycka vad vi vill. Jag har ju sånt på mig som inte andra gillar 🙂 Jag har ett par sånadär svarta leggings med spetskant jag köpte för en fem år sen som jag haft en gång, tänkte klippa av dem i sommar och ha under klänning för att slippa skav.

 3. Men jag vill se den på!!
  Och ett tips ang skavet; det finns dubbelväggde (garanterat skavfritt) microfiber ”pantalonger” på Twilfit! De kostar men de är så jädrans bra!! Finns inget som slår dem. Finns i Nude, vitt och svart. Köp svarta till mörka oc Nude till de vita och ljus kläderna! De känns som inget alls! Ett tips till: om nu hatar strumpbyxor som hamnar i knävecken: sätt ett par utanpå strumporna. Men grejen med dessa ”pantalonger” är att man inte behöver strumpbyxor då!! 🙂

  1. Marie: haha, jag lovar, du ska få se den på 😀 Tog några bilder nyss och tänkte lägga upp dem imorgon om de inte blev för suddiga/ljusa/blixt mitt i. Blingade mig både med mycket guld och på en annan med dubbla tofsbälten. Jag har ett par såna pantalonger eller überjättemormorstrosor som man också kan kalla dem, hehe. När till och med ens mamma tycker att trosorna är bland det fulaste hon sett så är de inte vackra. Men praktiska! Det enda dumma med dem och ett par likadana som är utan ben är att de är så sabla hala att om jag har strumpbyxor så glider de ner om jag inte sätter fast dem i midjelinningen. Har haft strumpbyxor halvvägs nere vid knäna innan jag lärde mig knepet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.